Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Break του Αιγινιακού μέσα στην Αριδαία στους τελικούς της ΕΚΑΣΚΕΜ (φωτο&βίντεο)


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 68-70 (58-58)
Συγκλονιστικός μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν ο πρώτος τελικός ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ τον ΦΟΑ και τον Αιγινιακό. Οι φιοξενούμενοι κατάφεραν στην παράταση να κάνουν το "break" και να πάρουν προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος κάνοντας το 1-0 στη σειρά.
Από την αρχή του αγώνα υπήρχε αρκετό άγχος και στις δύο ομάδες κάτι που φαινόταν και στις προσπάθειες των παικτών. Ο Αιγινιακός πατούσε πιο καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα γι αυτό και προηγήθηκε αρχικά στο δεκάλεπτο με 17-21 και στο ημίχρονο με 29-31.

Το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο με συνεχής εναλλαγές στο σκορ. Στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα με το σκορ στο 58-58 χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Πιο ψύχραιμοι οι φιλοξενούμενοι σε εκείνο το σημείο και ευστοχώντας στις βολές (10 στην παράταση από τους 12 πόντους) κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρά την προσπάθεια των παικτών του ΦΟΑ που το κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Από τους νικητές Μωυσίδης και Τσιάμης ήταν οι πρώτοι σκόρερ με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς ΦΟΑ, Μακρόπουλος και Μπεγλόπουλος ήταν οι πρώτοι σκόρερ της αναμέτρησης με 16 πόντους.

Πλέον η σειρά των τελικών μεταφέρεται στο Αιγίνιο το μεθεπόμενο Σάββατο (7/5) με το ΦΟΑ να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να τα παίξει όλα για όλα σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει πάλι στην Αριδαία. Σε αντίθετη περίπτωση αν επικρατήσει ο Αιγινιακός κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Συγκλονιστική ήταν και η παρουσία του κόσμου που γέμισε το ΔΑΚ Αριδαίας στηρίζοντας την προσπάθεια του ΦΟΑ και παρά την ήττα χειροκρότησαν τους παίκτες στο τέλος για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.
Καλά τα πήγαν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι οι διαιτητές του αγώνα Ταρενίδης Σ. και Παπαδόπουλος Θ.

Δείτε βίντεο από τον πρώτο τελικό μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(17-21), 2o(29-31), 3o(44-49), 4o(58-58), παρ.(68-70)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Αβραμίδης 8(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 2, Κανονίδης Γ., Μπεγλόπουλος 16(1), Παπαβραάμ 3(1), Αθανασιάδης 12, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 16(1), Στρέπκος 8, Τζάτσης 3(1).
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος 9(1), Μωυσίδης 13(2), Τσιάμης 11(1), Κιρκιντζώτης 3, Τσικούρας, Παπουλίδης 3, Βαφόπουλος 8, Δάμαλης 6, Παπαμιχαήλ 12, Κολαξίδης 5(1).

Δείτε φωτογραφίες από τον πρώτο τελικό της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.