Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O "Ικαρος" Έδεσσας στους «16» της Ελλάδος! (Παίδων)


Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναρτήθηκε μετά από κλήρωση το πρόγραμμα της Προημιτελικής και Ημιτελικής φάσης (‘Ομιλοι Α΄και Β΄) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα διεξαχθούν ξεκινώντας από αύριο στη Θεσ/νίκη  25 έως τις 28 Απριλίου 2016.  Η ομάδα Παίδων του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας προκρίθηκε από την Κεντροδυτική Μακεδονία καθώς τερμάτισε στην 1η θέση και συμμετέχει έτσι επάξια στους «16» της Ελλάδος.
Ο προπονητής του ΙΚΑΡΟΥ Νίκος Ρέτζιος δηλώνει ότι ο ίδιος και οι νεαροί της ομάδας ότι είναι πανέτοιμοι και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να πάρουν μια καλή θέση στο Πανελλήνιο  αυτό Πρωτάθλημα καθώς ότι είναι μια καλή εμπειρία για την ομάδα αφού  θα συναγωνιστούν με παιδιά της ηλικίας τους ως αντίπαλοι των υπόλοιπων ομάδων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Οι πρωταθλητές νικητές αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα με προπονητή τον Νίκο Ρέτζιο είναι οι :

Γάτσης Σωκράτης, Πριβαρτιτσιάνης Δημήτρης, Πόπτσης Λάζαρος, Κυβελίδης Κων/νος, Αντώνογλου Γιάννης, Δάμος Βαγγέλης, Ρέτζιος Φώτης, Πασχάλης Σάββας, Περτσεμλής Βαγγέλης, Γιαννούσης Δημήτρης, Τικβίνας Δημήτρης και Σταλίκας Φίλιππος.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, είναι ένας μικρός άθλος ώστε να φτάσει η ομάδα αυτή στους «16» της Ελλάδος.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πολλά μπράβο,συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους νεαρούς ΊΚΑΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.