Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

16χρονος μαθητής πέθανε στην ξαπλώστρα


Ο αιφνίδιος θάνατος ενός 16χρονου μαθητή της Α' Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου έχει προκαλέσει αφόρητο πόνο στην οικογένεια του αλλά και μεγάλη θλίψη στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. 

Ο Βαλεντίνος, ένα πολύ χαρούμενο, μόνιμα γελαστό, ιδιαίτερα αγαπητό στους συμμαθητές του αλλά και στους καθηγητές του παιδί, η ψυχή της παρέας, όπως το περιγράφουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, άφησε την τελευταία του πνοή χθες, στην παραλία όπου είχε πάει με φίλους του για να κολυμπήσει. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας rethnea.gr, η καρδιά σταμάτησε να χτυπά για πάντα ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από τους φίλους του. Συγκλονισμένοι οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Βαλεντίνος, που φαινόταν να κοιμάται στην ξαπλώστρα για να ξεκουραστεί, όπως τους είχε πει λίγο νωρίτερα, έφυγε για πάντα. Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο, αλλά και ο πατέρας του παιδιού, που ειδοποιήθηκε ότι ο Βαλεντίνος δεν είναι καλά, το 16χρονο παιδί ήταν ήδη νεκρό. 

Οπως έγινε γνωστό, ο Βαλεντίνος κάποια στιγμή φέρεται να βγήκε από το νερό και να είπε στους φίλους του ότι θέλει να ξαπλώσει λίγο για να ξεκουραστεί. Όταν όμως, επειδή αργούσε να σηκωθεί από την ξαπλώστρα, οι φίλοι του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, αυτός δεν ανταποκρινόταν. Κατά πάσα πιθανότητα, ο 16χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο σήμερα το απόγευμα θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του παιδιού από τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, προκειμένου να αποφανθεί για τα ακριβή αίτια του θανάτου του μαθητή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.