Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην εντατική 22χρονος που πήδηξε από το μπαλκόνι όταν τους "τσάκωσε" ο πατέρας της κοπέλας του


Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και τραύμα στην σπλήνα ένας νεαρός αλλοδαπός 22 ετών ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν με τη 17χρονη φίλη του σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου που χρησιμοποιείται ως γραφείο.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ζευγαριού στο χώρο μπήκε ο πατέρας της κοπέλας, στη θέα του οποίου ο 22χρονος προσπάθησε να φύγει από το γραφείο περνώντας στο μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος. Στην προσπάθειά του αυτή βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.
Αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και λίγο μετά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Χανίων όπου, σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις των γιατρών, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές οι οποίες και διεξάγουν σχετική έρευνα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.