Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκη συνέχισαν τα κορίτσια των "Ικαρων" Γιαννιτσών


Με ακόμα μία νίκη ,το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαίου, συνέχισαν τα μικρά κορίτσια των "Ικάρων" Γιαννιτσών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας της Νέας Σάντας Κιλκίς με  44-19.
Η ομάδα του Νίκου Σπόντη και Σερέτη Θεολόγου έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου και νεανικού συνόλου των φιλοξενούμενων παίρνοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα , παρουσιάζοντας όμως παράλληλα νευρικότητα και  χαρακτηριστική έλλειψη ενέργειας ,ειδικά στα πρώτα δύο δεκάλεπτα.
Οι φωνές και οι παροτρύνσεις των δύο κόουτς έφεραν τελικά αποτέλεσμα στο β' ημίχρονο ,καθώς  οι νεαρές παίκτριες των "Ικάρων" αποφάσισαν να βελτιώσουν την άμυνά τους και να τρέξουν στην επίθεση, γεγονός που τις έδωσε την δυνατότητα να εδραιώσουν και να αυξήσουν τη διαφορά στο σκορ.
"....Εάν και δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως μπορούμε στις δύο πρώτες περιόδους, βελτιωθήκαμε αισθητά στο υπόλοιπο του ματς και καταφέραμε μία άξια νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που παρά τις απουσίες του και την απειρία πρόβαλε σθεναρά αντίσταση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον...Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους , το σεβασμό και την τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι!..Καλή συνέχεια στα κορίτσια της Νέας Σάντας !..." σημείωσαν οι προπονητές των "Ικάρων".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.