Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απορρίφθηκε η έφεση του ΑΣ Φίλιππου Σταυροδρομίου


Κανονικά  όπως ήταν αναμενόμενο θα διεξαχθεί ο τελικός των μπαράζ για την ανάδειξη της τρίτης ομάδος που θα πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. 

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με σημερινή της απόφαση απέρριψε την έφεση του ΑΣ Φίλιππου Σταυροδρομίου κατά της απόφασης της ΕΠΣ Πέλλας και του ΜΑ Αρσενίου. 

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Εφέσεων αναφέρει:

Δέχεται τυπικά την έφεση του σωματείου ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ  κατά της υπ’ αρ. 303/2016 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.       

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Kai twra mpouroune na.............pane kai sth F.I.F.A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aparadekti epo, krima gia tin mikri olandeza pou tha paizei kai tou xronou gia alli mia xronia sta salonia tis A' katigorias. telika fanike oti I epo katalave pws ta noumera den kerdizoun ena mats kai poso mallon 3fores! !!!!! Filakiaaaaaa! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΛΟ ΕΙΝΑΙ 1000000 ΕΥΡΩ & ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ 4 ΣΤΑ 4 ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΟΡΤΣΑ ΑΡΣΕΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.