Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρόμενοι πρόσφυγες έκλεισαν το δρόμο Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης


Ζητούν να περάσουν τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα  
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρουσιάστηκαν το πρωί της Τρίτης στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης όταν εβδομήντα περίπου πρόσφυγες-μετανάστες απέκλεισαν για μισή ώρα το οδικό δίκτυο μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Γιαννιτσών όπου φιλοξενούνται, εκφράζοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τον πολυήμερο ¨εγκλωβισμό¨ τους στην Ελλάδα. 
Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν να συνεχίσουν τον προορισμό τους σε χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, ενώ παράλληλα εκφράζουν παράπονα για τις συνθήκες διαβίωσής τους καθώς οι πρόσφατες βροχοπτώσεις δημιούργησαν προβλήματα στο χώρο φιλοξενίας τους. Ευτυχώς με την παρέμβαση των Αρχών το πρόβλημα λύθηκε γρήγορα και οι διαδηλωτές πείσθηκαν να επιστρέψουν στις σκηνές τους. Η κατάσταση αυτή την ώρα είναι ήρεμη ωστόσο η πολιτική ηγεσία πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα απέναντι σ΄ αυτό το... προειδοποιητικό μήνυμα των μεταναστών προτού εξελιχθεί η περιοχή σε νέα... Ειδομένη!

*Εικόνα αρχείου

Η συνοπτική κατάσταση προσφυγικών ροών σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου έχει ως εξής:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Aφου χορτασαν σιγα σιγα .........??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που είστε ακόμη δεν είδαμε τίποτε. Προς το παρών εισπράττουμε τα επίχειρα των πράξεων του κου Σηφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεοελληνες καλα να παθετε........Τους ταισε ο στρατος τους δωσανε ρουχα οι πολιτες τωρα θα αρχισουν να ζητανε και αλλες παροχες......σκουπιδια! Το κρατος η αστυνομια πουθενα.......και ειναι μολις 800 ατομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Γιαννιτσώτες δεν ξεχνούν το αμίμητο που είπε: όταν έρθει η ώρα και φύγουν οι πρόσφυγες θα απολαμβάνουμε τις εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν γιαυτούς. Προφανώς εννοούσε ότι όσοι χάσουμε τα σπίτια μας από την άθλια οικονομική πολιτική, θα πάμε να μείνουμε εκεί. Ντόρκα τουλάχιστον εσύ σιωπάς. Κάτι ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας αρεσει δεν σας αρεσει οι προσφυγες θα ειναι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.