Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ - Νεκρός ποδοσφαιριστής από γροθιά αντιπάλου! (βίντεο)


Σκληρή εικόνα αλλά και αδιάψευστος μάρτυρας καθώς ποδοσφαιριστής έπεσε νεκρός μέσα στο γήπεδο από γροθιά αντιπάλου του. 
Επρόκειτο για τον αγώνα της Σαν Χόρχε ντε Βίλα Ελίδα με την Ντιφενσόρες ντε Κολόν, στην Αργεντινή, στον οποίο παίκτης της πρώτης άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από γροθιά αντιπάλου. 

Ήταν το 24ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μίκαελ Φάβρε της Σαν Χόρχε συγκρούστηκε σε μία φάση με τον Τζερόνιμο Κιντάνα της Ντιφενσόρες και οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο έδαφος. Μόλις σηκώθηκαν, ξεκίνησαν τα… γαλλικά, αλλά όπως όλα έδειχναν, η ένταση θα έμενε εκεί.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής Φάβιο Λαρόσα της Ντιφενσόρες έτρεξε προς το μέρος του Φάβρε, του έριξε γροθιά στο κεφάλι, η οποία ήταν μοιραία για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπεσε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε να σηκωθεί, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Οι συμπαίκτες του μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατό του λύγισαν, ενώ ο δράστης κυνηγήθηκε από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και γλύτωσε την τελευταία στιγμή. pamesports.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.