Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης: Να δηλώσουν οι αγρότες τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια


Έτοιμη τροπολογία που θα αντιμετωπίζει τις μετακινήσεις των εκτιμητών του ΕΛΓΑ

Μετά από επικοινωνία του βουλευτή με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και την Προϊσταμένη του Περιφερειακού καταστήματος Βέροιας του Οργανισμού όσον αφορά τις σημαντικές ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια σε διάφορες περιοχές της Πέλλας αποφασίστηκε να δηλώσουν άμεσα και κανονικά τις ζημιές οι αγρότες ( αναγνωρίζεται η ζημιά). Οι εκτιμήσεις από τους επόπτες θα γίνουν αργότερα μετά την ψήφιση σε επόμενο νόμο τροπολογίας που έχει ετοιμαστεί που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση εποπτών και εκτιμητών του ΕΛΓΑ για τον έλεγχο των ζημιών.

Ως εκ τούτου καλούνται οι αγρότες να δηλώσουν έγκαιρα την ζημιά τους, όσα κεράσια δεν μαζευτούν να μείνουν πάνω στα δέντρα ή από κάτω. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Σηφάκη σε αυτού που τρώνε κουτόχορτο, σε αυτούς τους 5-6 που μαζεύεις στο γραφείο και τους δουλεύεις να κάνεις τη δήλωση. Όχι σε μας.
    Για τη βροχή είναι αυτονόητη υποχρέωση του ΕΛΓΑ να μας αποζημιώσει. Κατάντησες υπάλληλος του ΕΛΓΑ. Για την ακαρπία τηλεοπτικά σόου και π@π@ριες. Τι περιμένεις από έναν που μας παραμύθιαζε για τους γερμανοτσολιάδες και παρίστανε τον ήρωα. Ενώ κατάντησε κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιανη ρωτησε αν θελεις τον προεδρο του ελγα αν υπαρχει φραγκο
    Και ασε της δηλωσεις............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.