Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Δάφνη" Παναγίτσας: "Ενα χωριό, μία Ομάδα, μία Κοινωνία"


Η παρουσίαση του βιβλίου σε μια ματιά
«Μέσα από την πραγματοποίηση 130 συνεντεύξεων, την παράθεση πάνω από 100 φωτογραφιών, 100 πινάκων και 100 αποσπασμάτων του τοπικού και υπερτοπικού τύπου από το 1950 έως το 2005, επιχειρείται μία ιστορική αναδρομή της πορείας της τοπικής ομάδας «Δάφνη» Παναγίτσας. Μέσα από αυτή την διαδρομή, αναδεικνύεται  η εξέλιξη της θεσμικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου του νομού Πέλλας (Η Ε.Π.Σ. Κεντρικοδυτικής Μακεδονίας [1954], το «Νομαρχιακό» Πρωτάθλημα [1960-1969], η αφορμή, η διαδικασία της ίδρυσης και η πορεία της Ε.Π.Σ. Πέλλας [1972] κ.λπ). 

Σε αυτά τα πλαίσια, παρατίθενται ιστορίες και ευτράπελα, όπως τις έζησαν οι πρωταγωνιστές του τοπικού ποδοσφαίρου (μεταξύ αυτών και επώνυμοι μετέπειτα αστέρες του ποδοσφαίρου), ενώ αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού (Οι φίλαθλοι, η διαιτησία, οι παρεκτροπές, οι φιλίες, οι εκδηλώσεις κ.λπ)».

(ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ 19:30 σε 19:00)

Α.Σ. «ΔΑΦΝΗ» ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
ΒΙΛΗΓΕΝΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.