Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος


Απεβίωσε το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Όπως έγινε γνωστό, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο Γιώργος Παναγιωτοκόπουλος εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 , ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων.Από το 1984 μέχρι 2005 διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και το 2003 μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου.

Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2013 εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, διαφωνώντας με τις τότε επιλογές της ηγεσίας του κόμματος αποχώρησε.

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για το θάνατο του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου

Τη βαθύτατη λύπη του για τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης.

Η δήλωση του προέδρου της Βουλής έχει ως εξής:

«Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, ενός ιστορικού πολιτικού στελέχους που αγωνίστηκε με συνέπεια για τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο, ενός ανθρώπου που διακρίθηκε για την ακεραιότητα και την αφοσίωσή του σε ιδέες και αρχές.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και τους συναγωνιστές του».

  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.