Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τον εκπρόσωπο στη Βόρεια Ελλάδα του αγωγού TAP


Ζήτησε την αξιοποίηση στην κατασκευή του αγωγού τοπικών συνεργείων, μηχανημάτων , χειριστών, εργατών καθώς και επιβλεπόντων μηχανικών καθώς και την μεγιστοποίηση των ανταποδοτικών ανταλλαγμάτων προς τους Δήμους της Πέλλας από τους οποίους διέρχεται
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον κ. Απόστολο Λεμονίδη, εκπρόσωπο του TAP στην Βόρεια Ελλάδα. Συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν την κατασκευή, τα χρονοδιαγράμματα, τις αποζημιώσεις στους παραγωγούς, τα ανταποδοτικά προς τους Δήμους καθώς και τον τρόπο της κατασκευής, την χρήση τοπικών συνεργείων από τον εργολάβο και τον έλεγχο της υλοποίησης αυτής της απόφασης από τον TAP με στόχο την μεγιστοποίηση του οφέλους στις τοπικές κοινωνίες.

Ο εκπρόσωπος του TAP ανέφερε ότι λύθηκε το θέμα που υπήρχε με τις αποζημιώσεις φυτικού κεφαλαίου στους ενοικιαστές των αγροτεμαχίων, στις περιπτώσεις που σε εκείνους «ανήκει» το φυτικό κεφάλαιο στο ενοικιαζόμενο αγροτεμάχιο.   


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γιάννη γιατί εκτίθεσαι; αυτό το θέμα πριν από λίγες μέρες το παρουσίασε η Θοδώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπηση, μονο για λυπηση εισαι 10:58μμ, τοσο χαλι πια; μην εκτιθεστε εκει απο το γραφειο της με τετοια σχολια

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.