Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποινική δίωξη κατά του 14χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Χριστίνα Καπαμά, σε βάρος του 14χρονου καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον συνομήλικο φίλο και συμμαθητή του.

Ο 14χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την απαγγελία της σε βάρος του κατηγορίας, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 14χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ πήρε προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί για να απολογηθεί.

Ο ανήλικος δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έπεφτε θύμα bullying με φραστικές επιθέσεις από το θύμα στο σχολείο και πως με το θύμα ήταν σε μια διαρκή κόντρα σχετικά με την περιουσία τους, τα χωράφια και το τρακτέρ των πατεράδων τους.

Όπως φέρεται μάλιστα να είπε στους αστυνομικούς, ο άτυχος Τάσος του είπε κάποια στιγμή και ενώ γυρνούσαν από το αναψυκτήριο, στο οποίο ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ, ότι «εσένα ο δικός σου μπαμπάς δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο τρακτέρ». Με «τσίγκλαγε» συνεχώς, είπε στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ανήλικος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του. Όπως επισήμανε, στο πλευρό του ανήλικου βρίσκονται ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. και πρόθεση της οικογένειάς του είναι να συνεχίσει να βρίσκεται υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.