Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο κραχ στο ελληνικό χρηματιστήριο με απώλειες 15%!


Σκηνικό... Lehman Brothers καταγράφεται στα χρηματιστήρια και βεβαίως στο ελληνικό το οποίο ξεκίνησε με απώλειες κοντά στο 15%.
Διψήφιες απώλειες για το σύνολο των blue chips, με τον Γενικό Δείκτη να «βουτά» στις 520 μονάδες στο ξεκίνημα, σε ευθυγράμμιση με τους κλυδωνισμούς στις διεθνείς αγορές. Στο limit down (-30%) οι τράπεζες. Πού εντοπίζονται οι στηρίξεις για τον Γενικό Δείκτη. Τα σενάρια για τη συνέχεια.
Βουτιά 15% καταγράφει στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης, χάνοντας σχεδόν 100 μονάδες, στις 520 μονάδες, σε ευθυγράμμιση με τις ισχυρές πιέσεις που καταγράφουν οι διεθνείς αγορές μετά την απόφαση για Brexit.
Στο -30% κινούνται οι τραπεζικές μετοχές ενώ διψήφιες απώλειες καταγράφει το σύνολο των blue chips. 
imerisia.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΟΙΟ Χ.Α ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΡΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ......ΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.........
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ:
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ € ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ € ΚΑΙ ΕΚΕΛΙΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    ΠΟΙΟ ΚΡΑΚ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.