Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντήρηση και επισκευή στέγης 1ου Γυμανσίου Αρδαίας


Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Βέσκος. Εκεί τους υποδέχτηκαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ασημίνα Μπέη μαζί με άλλους εκπαιδευτικούς.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς είχε να κάνει με ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι η Δημοτική Αρχή προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην συντήρηση και επισκευή μεγάλου τμήματος της στέγης, η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση λόγω παλαιότητας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα στις αίθουσες των σχολείων.
Πρόκειται για ένα αίτημα πολλών χρόνων, η επίλυση του οποίου θα κοστίσει 55.735 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από την ΣΑΤΑ Σχολικών. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την συνάντηση που είχε με την Διευθύντρια του σχολείου, συνεχάρη αρχικά τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Βέσκο ο οποίος συμβάλει σημαντικά με τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει, ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι και ως Διευθυντής είχε επισημάνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Διευθύντρια για την άψογη συνεργασία και τόνισε ότι ο Δήμος Αλμωπίας παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες χάρη στις οποίες καταφέρνει να δίνει ουσιαστικές λύσεις.

Η Διευθύντρια κ. Ασημίνα Μπέη από την πλευρά της, δήλωσε ότι έχει αναπτυχθεί μία πολύ εποικοδομητική συνεργασία, η οποία αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα για το σχολείο τόσο με την παραπάνω σημαντική παρέμβαση, όσο και με άλλες παρεμβάσεις μικρότερου κόστους που υλοποιούνται κατά καιρούς στο σχολείο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.