Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΣ ΜΑ Πέλλας – ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης 2-3 (βίντεο&φωτο)


Σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Πέλλας διεξήχθη φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ  των βετεράνων του  ΠΑΣ ΜΑ Πέλλας και του ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε την ώρα του αγώνα, τα έσοδα του οποίου όπως είναι γνωστό θα διατεθούν  σε οικογένεια που τα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Για την ιστορία νικητές αναδείχτηκαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 2-3.

Διαιτητές του αγώνα ήταν: οι Γιάγκος – Ατζαμιδάκης – Δέλιος.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν:

ΠΑΣ ΜΑ Πέλλας: Αλευρούδης Μ., Αλευρούδης Α., Νινατσιούδης, Μπαλάσκας, Κούλης, Ηλιάδης, Δεληλάμπου, Παπανικολάου, Μπουράκης Η., Μπουράκης Ν., Στόϊκος, Νετούδης, Κατσαβός, Σαββόγλου, Μουρουνόγλου, Νινιατσούδης, Μπρατσούδης, Καραγιαννίδης, Μάζνης, Γάκης, Αβραάμ

ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης: Γκιτσιούδης,Παπαχρηστούδης, στεργιανός, Αργυρίου, Καπουσούζης, Μαλιούφας, Μπορμπόκης, Λεοντιάδης, Θέμελης, Κουκίδης, Μπόλκας, Αργυρόπουλος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.