Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον «αέρα» περισσότεροι από 400 ποδοσφαιριστές εξαιτίας του Brexit


Εκρηκτική, χαρακτηρίζει η ιταλική εφημερίδα «il Giornale», την επίδραση του Brexit στο βρετανικό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό, όπως σημειώνει, ότι περισσότεροι από 400 ποδοσφαιριστές, που επί του παρόντος ανήκουν σε επαγγελματικούς συλλόγους, χάνουν το δικαίωμα να διαμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το δημοψήφισμα, φαίνεται ικανό να αλλάξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου στην άλλη μεριά της Μάγχης. «Η αποχώρηση από την ΕΕ θα έχει μια τεράστια επίδραση στο ποδόσφαιρο, πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν,» είπε ο μάνατζερ Ράσελ Αντερσον. «Περισσότεροι από τους μισούς παίκτες που αγωνίζονται σήμερα στην Premier League θα χρειαστούν άδεια παραμονής. Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο οι επιπτώσεις θα είναι ισχυρότερες, ωστόσο, οι σύλλογοι θα αναγκαστούν να επικεντρωθούν στην εγχώρια ταλέντα».

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν σήμερα, οι παίκτες που έχουν στην κατοχή τους διαβατήριο χώρας της ΕΕ είναι ελεύθεροι να παίζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς κανένα περιορισμό. Εκείνοι εκτός ΕΕ, αντίθετα, πρέπει να πληρούν τα κριτήρια που επιβάλλονται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Αναλύοντας τις δύο πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας και την Premier της Σκοτίας, έχει υπολογιστεί ότι τουλάχιστον 332 παίκτες δεν εμπίπτουν στις νέες παραμέτρους. Μια υπόθεση που θα μπορούσε να μειώσει κατά το ήμισυ τα ρόστερ σε ομάδες όπως η Άστον Βίλα, Νιούκαστλ και Γουότφορντ, που θα χάσουν έως και 11 παίκτες. Μόνο στην Premier, παίζουν τουλάχιστον 100 παίκτες με κίνδυνο απέλασης, συμπεριλαμβανομένου του αστεριού της Λέστερ, Ενγκολό Καντέ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΡΘΡΟ;
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΚΑΝΑΔΑ Κ.Λ.Π, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.