VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά διάρκεια 6ου Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας "Δρόμοι Κερασιού στην Έδεσσα"

ΑΠΟΦΑΣΗ
Προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας και απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης οχημάτων, κατά την διάρκεια του 6ου Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας «Δρόμοι Κερασιού στην Έδεσσα», μήκους τριάντα δύο (32) χλμ, με διοργανωτή τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 στην Δημοτική Ενότητα Έδεσσας, με ώρα έναρξης την 11:00 ώρα και εκτιμώμενο πέρας τερματισμών Ποδηλασίας την 13:00 - 14:30 ώρα.

Ο ΑΝΑΠΛ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ
Α) Έχοντας υπόψη:
1.- Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 2696/99 «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με Ν.3542/2007.
2.- Την υπ΄ αριθμό 44465/16/1171123 από 15-06-2016 αναφορά του Τ.Τ.Έδεσσας.
3.- Το υπ’ αριθμό 130 από 13-06-2016 έγγραφο του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας.
4.- Το υπ΄ αριθμό 1906/κμ από 17-06-2016 έγγραφο Έγκρισης αγώνα open MTB της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
5.- Την Υπ’ αριθμό 2501/18/182-α από 17-06-2016 Απόφαση Δ.Α.ΠΕΛΛΑΣ.
Β) Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά την διάρκεια του 6ου Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας «Δρόμοι Κερασιού στην Έδεσσα», μήκους τριάντα δύο (32) χλμ, με διοργανωτή τον Σύλλογο
Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 στην Δημοτική Ενότητα Έδεσσας, με ώρα έναρξης την 11:00 ώρα και εκτιμώμενο πέρας τερματισμών Ποδηλασίας την 14:30 ώρα, α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε:
ΑΡΘΡΟ 1
Διακόπτουμε την κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων και απαγορεύουμε την στάση - στάθμευση αυτών, όπου αυτή επιτρέπεται, στα κατωτέρω τμήματα των Επαρχιακών οδών και του Δημοτικού οδικού δικτύου του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης της Έδεσσας, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, κατά τις ώρες από 11:30 έως 13:00 ως ακολούθως:
► Στην Επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας και στο ύψος της Τ.Κ.Κλεισοχωρίου. (Η διακοπή θα είναι ολιγόλεπτη).
► Στις δημοτικές του πολεοδομικού συγκροτήματος Έδεσσας, οδός Καράνου, 25η Μαρτίου, Λ.Νίκης, 18ης Οκτωβρίου, Ηφαιστίωνος, Αρχ.Παντελεήμωνος, Πλατεία Ελευθερίας, Εγνατίας, Φιλλίπου, Μακεδονομάχων, Φιλελλήνων, Τσιμισκή, αγροτική οδός που οδηγεί στην Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Έδεσσας και λοιπές ανώνυμες αγροτικές οδούς. (θα πραγματοποιείται ολιγόλεπτη διακοπή
της κυκλοφορίας).
ΑΡΘΡΟ 2
Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.
ΑΡΘΡΟ 3
Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη των διοργανώτριων αρχών και του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας.
ΑΡΘΡΟ 4
Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα των διοργανωτών και τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Ε.Κ.Α.Β.
ΑΡΘΡΟ 5
Οι παραβάτες της ΑΠΟΦΑΣΗΣ αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Ποινικού Κώδικα και των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 & 105 του Ν.2696/99 «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε με Ν.3542/2007.
ΑΡΘΡΟ 6
Η απόφαση αυτή ισχύει από της δημοσίευσής της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.
 Ο Αναπλ. Διευθυντή
 Πέτρος ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ
 Αστυνομικός Υποδ/ντής
Share on Google Plus

rindis
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…