Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συστήνεται τομέας ΕΚΑΒ στην Αριδαία


Θα αποτελείται από τρεις (3) θέσεις ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων

Από το γραφείο της Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ συστήνεται τομέας ΕΚΑΒ στην Αριδαία που θα αποτελείται από τρεις (3) θέσεις ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων για την κάλυψη των αναγκών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής αυτής που εκτείνεται σε μεγάλη έκταση, αφορά 28.000 πολίτες, είναι παραμεθόριος με ορεινούς όγκους και βρίσκεται σε απόσταση από τα μεγάλα αστικά κέντρα, στα πλαίσια της πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. 
Η στελέχωση του τμήματος ΕΚΑΒ της Αριδαίας θα γίνει με την διαδικασία των εσωτερικών μετακινήσεων.
Η υφυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή της προς την διοίκηση του ΕΚΑΒ για την ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματος για την δημιουργία τμήματος ΕΚΑΒ στην Αριδαία για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ακριτικού  δήμου Αλμωπίας με αφετηρία των περιστατικών την Αριδαία για την οριστική επίλυση του ζητήματος ώστε να αποσοβηθούν οι συνέπειες στην υγεία των κατοίκων της Αλμωπίας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ρουσφέτια μπουρδολόγων που κάνουν ακριβώς αυτά που με μανία κατηγορούσαν. Πόση κάλυψη θα δώσουν στον << τομέα >> 3 άτομα; Πόσοι θα κινδυνεύσουν στο τομέα προέλευσης ο οποίος ήδη υπολειτουργεί;
    Δεν κινδυνεύουν ζωές απο τις ελλείψεις στα νοσοκομεία του νομού; Δεν υπάρχει εδώ και χρόνια αξονικός τομογράφος, δεν υπάρχουν γιατροί, κλείνουν κλινικές κι όλοι σφυρίζουν αδιάφορα !!!
    Φυσικά κύριοι είναι απολύτως απαραίτητος ένας τομέας ΕΚΑΒ στην Αριδαία αλλά χρειάζονται τουλάχιστον 11 καινούριοι διασώστες ( και όχι νταλικιέρηδες ) και 2 καινούρια ασθενοφόρα έτσι ώστε να μην διαλυθούν τα σαράβαλα που ήδη υπάρχουν αλλά και να μην απαιτούμε απο τους διασώστες στους τομείς του νομού να γίνουν superman!
    Ανάπτυξη καλωσόρισες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας υπάρχουν επιπλέον άλλοι πέντε οδηγοί και τρία ασθενοφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιπλέον Ιατρούς και άυξηση φαρμακευτικού υλικού καθώς και καινούργια βασικά μηχανήματα δεν ζητάει το Κέντρο Υγείας ?α ο απλός κοσμάκης της περιοχής μας ξεκάθαρα πράγματα ζητάει απ την πολιτεία :παιδιάτρους όλες τις ημέρες, πιο έμπειρους και περισσότερους γιατρους όλο το 24ωρο και κάποιο επιπλέον μηχάνημα.Τι δεν είναι κατανοητό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.