Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Α. Μακρίδου για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα


Σε μια περίοδο κατά την οποία υπάρχει η αίσθηση ότι οι πολίτες έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα ,οι χθεσινές εκλογές για τα αποκεντρωμένα όργανα του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν ότι πλέον ο κόσμος αρχίζει και στρέφεται στους Έλληνες Σοσιαλιστές. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι μαζικά οι πολίτες και δη οι πολίτες της Πέλλας,έδωσαν το παρόν στις διαδικασίες στέλνοντας ένα μήνυμα προσδοκιών και ελπίδας. Στόχος και σκοπός όλων μας είναι να δουλέψουμε ώστε να βγει η Ελλάδα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης.

Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγμένους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πέλλας και των υπόλοιπων οργάνων του νομού μας, που αναλαμβάνουν βαρύ φορτίο μεν, είναι όμως όλοι τους αξιολόγοι και καταξιωμένοι άνθρωποι και θα ανταποκριθούν στο μέγιστο στις απαιτήσεις των καιρών.

Μακρίδου Αγάθη
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛIΣΤΕΣ...............ΚΑΛΟ................ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα κάνεις ε; 200 μαζευτηκατε. Ο Λεωνίδας περισσότερους είχε. Από τον Δήμο που καταγεσαι δε, μόνο 43!!!!μεγάλο αγώνα κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κρίμα βαρύ από τους προγόνους που κληρονομήσατε. Δίδαξαν απάτες, κλοπές, πάσης μορφής ατασθαλίες και ίντριγκες συμπράττοντας με τους συνεργούς του νεοδημοκράτες, τους όψιμους μεταγραφέντες συριζαίους και γενικά όλους τους πατριδοκάπηλους οποιασδήποτε κομματικής απόχρωσης, εδώ και 40 περίπου χρόνια.
    Φυσικά δεν φταίτε εσείς, αλλά να γνωρίζεις κοπέλα μου ότι αυτό θα σας ακολουθεί για πάντα, εφόσον εξακολουθείτε να λειτουργείτε συντεταγμένα σα στρατιωτάκια στις φθαρένετες από τον χρόνο αλλά κυρίως από τη βρωμιά κομματικές παρατάξεις.
    Ξυπνήστε και δημιουργείστε νέες καθαρές αποκομμένες από το βρώμικο αυτό παρελθόν και κυρίως από τα πρόσωπα που το στήριξαν.
    Με όλο το σεβασμό προς κάθε νέα και νέο που έχει διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στο τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πασοκ που τοσο πολλοι και τοσο πολυ το κατηγορουναι οι περισσοτεροι το ψηφισαμε. Νομιζω οτι εδωσε περισσοτερα απ ολους ειδικα 81-90 και μην τρωτε την παραμυθα οτι αυτα πληρωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έδωσε τα περισσότερα το 81-90 σε σας που ζήσατε καλά τότε. Εμείς τώρα γιατί να πληρώσουμε τον τότε λογαριασμό σας. Εσείς μείνετε στην ιδεολογία σας και δείτε τα λαμόγια που ψηφίζατε πώς ζουν δίπλα σας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.