Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Υπουργός Εσωτερικών στην Έδεσσα (φωτο)


Την Έδεσσα επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής για τα επίσημα εγκαίνια (α) του έργου ανάπλασης της οδού 18ης Οκτωβρίου, της πλατείας Γρανικού και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών και (β) των έργων κατασκευής νέου δικτύου ύδρευσης και πλήρους ανάπλασης του οικισμού του Κλησοχωρίου.

Πρόκειται για δύο σημαντικά έργα, που αποτελούν παραδείγματα σχεδιασμού και υλοποίησης και για το λόγο αυτό εγκαινιάστηκαν από τον κ. Υπουργό. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι τα έργα σχεδιάστηκαν από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Έδεσσας, δηλαδή ανθρώπους που έχουν γνώση των συνθηκών και των αναγκών της περιοχής.
Επίσης, δεν πρέπει να παραβλεφθεί το γεγονός ότι δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς έχουν δημιουργηθεί ράμπες για άτομα με κινητικά προβλήματα και ειδική σήμανση για άτομα με μειωμένη όραση. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου «Εάν βοηθηθεί στην πρόσβαση και στις καθημερινές του λειτουργίες έστω και ένας συμπολίτης μας με ειδικές ανάγκες, τότε κάνουμε το χρέος μας ως οργανωμένη κοινωνία».
Το Σάββατο ο κ. Υπουργός είχε συνάντηση με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Νομού Πέλλας κατά την οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα της περιοχής του Δήμου Έδεσσας και του Νομού Πέλλας, ενώ την Κυριακή πραγματοποίησε τα εγκαίνια των δύο έργων.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.