VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραδόθηκε ο Ιατρικός εξοπλισμός στο Αγροτικό Ιατρείο Προμάχων από την ΠΕΔ Κεντρ. Μακεδονίας

Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλή τον πρόεδρο Λάζαρο Κυρίζογλου, επισκέφθηκε τους Προμάχους Αλμωπίας όπου προσέφερε Iατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό και υλικά απαραίτητα για την λειτουργία του αγροτικού Ιατρείου Προμάχων. 

Προηγήθηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο Αλμωπίας στην Αριδαία, όπου ο Δήμαρχος τους έκανε μια σύντομη περιγραφή, σταχυολογώντας ταυτόχρονα τα σημαντικότερα προβλήματα. 

Κατόπιν επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου η Διευθύντρια Στέλλα Φωτοπούλου τους ευχαρίστησε για την προσφορά.  Αναφέρθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ τους παρέδωσε υπόμνημα με όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ΚΎ. Αριδαίας. 

Σε μια μικρή τελετή έγινε η παράδοση του εξοπλισμού  στο αγροτικό ιατρείο Προμάχων . Η πρόεδρος του χωριού Μαρία Γιουρούκη , ευχαρίστησε την ΠΕΔ για την προσφορά της και τους συγχωριανούς της που εργάστηκαν εθελοντικά ώστε να αλλάξει μορφή το αγροτικό ιατρείο,
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο τομέας της υγείας στη χώρα. Ο Ιατρικός Σύλλογος όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητές του συμβάλλει  ώστε να δίνονται λύσεις.

Αργότερα έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, με τα παρακάτω θέματα: 

1.   Επικύρωση 5ου/16 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.
2.   Προσφυγικό. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ 2-4/6/16 στη Σάμο.
3.   Αγορά αυτοκινήτου για τις ανάγκες της ΠΕΔΚΜ.
4.   Χορήγηση ανταλλακτικών – αναλωσίμων για οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
5.   Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών χαρών Ν. Πιερίας.
6.   Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Ετήσια Τακτική Γ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 22-6-16) (Έγκριση απόφασης Προέδρου 4/16).
7.   Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Κιλκίς, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 30-6-16).
8.   Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing Ν. Θεσσαλονίκης και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 29-6-16).
9.   Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…