Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρνισσα: Η τελετή εναρξης Πανελληνίων αγώνων κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε στις 18.30΄σήμερα και επίσημα η τελετή έναρξης των Πανελληνίων αγώνων κολύμβησης στη λίμνη Βεγορίτιδα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ενώ παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Σηφάκης (Πέλλας) και Σέλτσας (Φλώρινας), ο Στρατηγός, ο Αστυνομικός Δ/ντής Πέλλας και πλήθος πολιτών.
Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν στο χώρο ώστε να είναι σε θέσει να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, υποσχόμενος να τις βελτιώσει ακόμη περισσότερο εφόσον η Πανελλήνια Ομοσπονδία θελήσει και πάλι να τις πραγματοποιήσει στην πανέμορφη λίμνη μας. 

Τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας της Βεγορίτιδας αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Άρνισσας και των όμορων χωριών για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν με τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.        

Το συγκρότημα των τυμπανιστών "ΚΑΡΑΝΟΣ" για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την παρουσία του.
 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.