Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκευή Αγροτικού Ιατρείου Προμάχων Πέλλας


Σημαντικές παρεμβάσεις υλοποιούνται στο Αγροτικό Ιατρείο Προμάχων, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την επισκευή του ιατρείου. Η συγκεκριμένη συνεργασία είχε θετικά αποτελέσματα, καθώς δόθηκε το «πράσινο φως» για την ενίσχυση του Αγροτικού Ιατρείου, μετά από σχετική εισήγηση του κ. Κυρίζογλου ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε το αίτημα του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διαθέτει το ποσό των 8.000 ευρώ για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Αγροτικού Ιατρείου, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι σέβονται τις ιδιαιτερότητες ενός ακριτικού χωριού όπως είναι οι Πρόμαχοι και δίνοντας συμβολικές προεκτάσεις με αυτή τους την πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή των Προμάχων έγινε καταρχήν με πληθυσμιακά κριτήρια και κατά δεύτερον με το σκεπτικό ότι το χωριό απασχολεί πολλούς υλοτόμους εκτεθειμένους στα ατυχήματα.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ και Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα υγείας κ. Χρήστο Δόντσο, τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη, τον Αντιπρόεδρο των Λουτρών κ. Δημήτρη Βέσκο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιώργο Γούδη, βρέθηκε στον χώρο του Αγροτικού Ιατρείου για να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών. Εκεί είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους όσους βοηθούν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Τους εμπειροτέχνες Νίκο Ορνάνη, Ιωάννη Ορμάνη, Γιώργο Καραμήτσο, Ιωάννη Ρόπκα που εργάζονται εθελοντικά γι’ αυτόν τον καλό σκοπό, την Κατασκευαστική Εταιρία ΤΕΔΡΑ που διέθεσε τα κεραμίδια και τη μονωτική μεμβράνη, την Βιομηχανία Ξύλου Δημήτρης Γούδης και Υιοί που διέθεσε την ξυλεία και φυσικά τους τοπικούς φορείς του χωριού, τον δραστήριο Μορφωτικό Σύλλογο, τις εθελοντικές ομάδες και τους κατοίκους που συμμετέχουν ενεργά ως εθελοντές με κάθε ευκαιρία. Επιπλέον, ο Δήμαρχος συνεχάρη τους Προμαχιώτες Δημοτικούς Συμβούλους κ. Χρήστο Μπάτση, κ. Δημήτρη Βέσκο και κ. Γιώργο Γούδη, καθώς επίσης και την Πρόεδρο κ. Μαρία Γιουρούκη οι οποίοι βοηθούν με κάθε τρόπο και βρίσκονται κοντά στις εργασίες. 

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Αμέσως μετά τη Συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Αγροτικό Ιατρείο Προμάχων όπου θα τελεστεί Αγιασμός και στη συνέχεια θα γίνει ξενάγηση στα Λουτρά.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δήμαρχε κάποιο σπουδαίο μεγάλο ουσιαστικό έργο δεν μπορεί να ολοκληρώσει ο Δήμος.Ίσως δεν φταις ο ίδιος αλλά και πάλι με μικροεργάκια θα τη βγάλουμε.Τουλάχιστον το θέμα Υγείας δείτε το πιο σοβαρά πιο οργανωμένα.Εχει πολλούς Ηλικιωμένους η επαρχία και χρειάζεται ένα εξοπλισμένο και αναβαθμισμένο Κέντρο Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.