Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα νέα του Κ.Α.Π.Η Σκύδρας (φωτο)


Το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας ολοκληρώνοντας τις δράσεις του, και μπαίνοντας σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, όπου προτεραιότητα έχουν οι εκδρομές, οργάνωσε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, ένα πάρτι για τα μέλη του τμήματος γυμναστικής γιορτάζοντας την λήξη των μαθημάτων και   ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο. Οι κυρίες του τμήματος με το προσωπικό ετοίμασαν έναν υπέροχο μπουφέ με σπιτικά εδέσματα που έφτιαξαν οι ίδιες, και με πολύ διάθεση, κέφι, και χορό γιόρτασαν την λήξη τον μαθημάτων.  Το τμήμα γυμναστικής λειτουργεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την συνδρομή της γυμνάστριας κας Αλεξίου Σοφίας, όπου με ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις γυμνάζονται τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Ραντεβού για τον Σεπτέμβριο (12-09-2016) έδωσε και η ομάδα που παρακολουθεί το σεμινάριο που συνδιοργανώνει το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας με το Κέντρο Πρόληψης Όραμα με θέμα  «Η γιαγιά μου η καλή».

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου έγινε ο δωρεάν δερματολογικός έλεγχος που οργάνωσε το Κ.Α.Π.Η για τα μέλη του,  με τον Ιατρό δερματολόγο κο. Ευάνθη Φωτεινό  ο οποίος είδε και εξέτασε σαράντα επτά άτομα, στα πλαίσια  πρόληψης και ενημέρωσης για δερματολογικές παθήσεις. 
Οι δράσεις  του Κ.Α.Π.Η είναι χρήσιμες, αξιέπαινες, χωρίς οικονομικό κόστος, (πολύ σημαντικό στις μέρες μας).
 Περιμένουμε νέες.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους.!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.