Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συζήτηση για τα ζώα στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου (φωτο)


Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Αβραμίκας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» κ. Φώτη Παραστατίδη.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν ενημερωτικός και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν στην συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι στα ζώα και ιδιαίτερα στα αδέσποτα.

Η συζήτηση απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όταν δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους πάνω σε αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Στο τέλος μοιράστηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» καπελάκια με το λογότυπο του Συλλόγου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. τα αδέσποτα πότε θα μαζευτούν ρε παιδια? κάθε χρόνο ξενυχτάμε ακούγοντας γαυγίσματα.Λίγο έλεος στο δικαίωμα του ανθρώπου να είναι ήρεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.