Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτυχίες Εδεσσαίων αθλητών στους Πανελλήνιους Αγώνες Βετεράνων Αθλητών Στίβου


Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθησαν στα Τρίκαλα οι 29οι Πανελλήνιοι Αγώνες Βετεράνων Αθλητών Στίβου. Διαχρονικοί αθλητές από όλη τη χώρα προσπάθησαν να δείξουν το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλουν όλη τη χρονιά, ξεπερνώντας μερικές φορές και τα όριά τους. Αυτοί οι αγώνες είναι η απόδειξη της δια βίου συνεχιζόμενης άσκησης καθώς δήλωσαν συμμετοχή 407 αθλητές από 24 Συνδέσμους της Ελλάδος, από τους οποίους 340 αγωνίστηκαν (ρεκόρ συμμετοχής στους αγώνες) και οι 310 βαθμολογήθηκαν. 

Από το Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών της Έδεσσας συμμετείχαν τέσσερις αθλητές και μια αθλήτρια, οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες τους και τα αγωνίσματα που συμμετείχαν. Δυο πρώτες θέσεις κατέκτησε ο Γ. Ράπτης, στο άλμα σε μήκος και το άλμα με κοντάρι, ο Στ. Δεληκώστας ήταν πρώτος στο μήκος και δεύτερος στο ύψος, ο Π. Νέπκας πρώτος στη σφαίρα και δεύτερος στο ύψος, ο Δ. Σαλαμάνης πρώτος στο δίσκο και τρίτος στη σφαίρα και ο Π. Νικολάου δεύτερος στα 100μ. και δεύτερος στο τριπλό άλμα. Τέλος, η Π. Παπαδοπούλου ήταν δεύτερη στα 5000μ. γυναικών. 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την ΟΕΒΑΣ και τον τοπικό σύνδεσμο ΣΕΒΑΣ Τρικάλων, υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρικαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους νικητές δόθηκαν κύπελλα και στους τρεις πρώτους μετάλλια και διπλώματα, ενώ στα πλαίσια της αναβάθμισης των αγώνων έγινε όλο το τελετουργικό που αξίζει σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Οργανωτική Επιτροπή, οι κριτές των Τρικάλων και μέλη της τοπικής κοινωνίας αγκάλιασαν τους αγώνες συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμισή τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.