Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες κοπής χόρτων σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Πέλλας


Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Βελτιώνουμε την οδική ασφάλεια στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας

Στα πλαίσια του προγραμματισμού και της τακτικής συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιούνται εργασίες κοπής χόρτων σε διάφορα τμήματά του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης πραγματοποίησε αυτοψία στα σημεία των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται στο οδικό δίκτυο της περιοχής μας όπου παράλληλα γίνονται εργασίες κοπής χόρτων σε ερείσματα, νησίδες και σημεία που εμποδίζουν την ορατότητα των διερχόμενων οδηγών και την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε συνοπτικά: «Υλοποιούμε τις παρεμβάσεις μας σε σημεία αρμοδιότητας του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας για την οδική ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και τη βελτίωση της εικόνας κατά μήκος των οδών. Οι εργασίες οι οποίες ξεκίνησαν πριν ένα μήνα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και, συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ανάλογα με τις ανάγκες». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Karagiozides.prepi na sas poume euxaristo ta xorta exoune bgei mexri ton bromo i odhgei kindineboune kai esis san lakamades bgenete kai foto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας κοροϊδεύουν. Τώρα το θυμήθηκαν; Ζούγκλα έχουν γίνει οι δρόμοι. Και καμαρώνουν κι από πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ντρέπεστε ρε;Τριγύρω από την Σκύδρα δεν έχουμε ούτε μια πινακίδα που να ενημερώνει ότι μπαίνεις στην πόλη.Και ο δρόμος Μαυροβούνι-Γιαννιτσά είναι καρμανιόλα,αφώτιστος και οι νησίδες ούτε που φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ΤΕΟ δεν ντρέπεστε που τον κατηγορείτε, το χόρτο θα το μοιράσει μέχρι και στα Εξάρχεια, μόλις το ρουφήξουμε εμείς τα μαστουρια οι ψηφοφόροι, θα πάμε σε έναν άλλο κόσμο με χιλιάδες θέσεις εργασίας, με αυτοκινητόδρομους τεράστιους σπαρμένους με τριαντάφυλλα, ανάπτυξη και φουγάρα σαν αυτά που έφερε η ΤΖΑΚΡΗ, πράσινα χωριά σαν το Κλεισοχωρι που έφτιαξε ο Γιάννου, και και και, όλα αυτά μόνο με το χόρτο αχάριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.