Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιώργος Αποστολίδης νέος πρόεδρος του ΦΟ Αριδαίας


Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Φ.Ο.Αριδαίας. Εκ μέρους του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου τον απολογισμό πραγματοποίησε ο Πρόεδρος κ. Προκοπίδης Ευάγγελος, ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα που επικράτησαν στο σύλλογο, στις αγωνιστικές επιτυχίες που σημειώθηκαν την διετία που πέρασε, τις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν σε διοικητικό επίπεδο και τέλος έκανε ειδική αναφορά στην γενικότερη φιλοσοφία που διακρίνει την λειτουργία του συλλόγου από την ίδρυσή του(1978). 

Ο κ. Προκοπίδης, όπως είχε τονίσει και στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση αποχωρεί από το Δ.Σ. μετά από πολυετή παρουσία, αναφέροντας « Κλείνοντας αυτή την μεγάλη μου διαδρομή στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΑ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 34 χρόνια. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, ειλικρινείς, ανιδιοτελείς που διακατέχονταν από αγάπη για τον τόπο τους και τον αθλητισμό. Από όλους αυτούς πήρα πολύτιμα στοιχεία. Σίγουρα έγιναν και λάθη. Μπορεί να αδικήθηκαν κάποιοι, στην προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων του συλλόγου. Τους ζητάω συγγνώμη. Όμως θα πρέπει να τονίσω για άλλη μια φορά, ότι μοναδικός γνώμονας του Δ.Σ. ήταν η συνέχεια, η προοπτική και η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. Να ευχαριστήσω τους προπονητές όλων των τμημάτων γιατί με αυταπάρνηση και ζήλο εργάστηκαν για το καλό του συλλόγου». Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση έκανε ομόφωνα δεκτό τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. 

Στις εκλογικές διαδικασίες που ακολούθησαν εκλέχτηκαν: Αποστολίδης Γεώργιος, Βασίλογλου Ιωάννης, Σαμαρτζίδης Σοφοκλής, Κανονίδης Κοσμάς, Νοχουτίδου Ελένη, Αμπάρης Γεώργιος, Ασβεστόπουλος Κων/νος, Σαμαρτζίδης Μάριος, Τσακίρης Πέτρος 

Αντιπρόσωποι για τις ομοσπονδίες εκλέχτηκαν: ΣΕΓΑΣ Τακτικός Προκοπίδης Ευάγγελος Αναπληρωματικός Τσακίρης Πέτρος ΕΟΚ Τακτικός Θυσιάδης Απόστολος Αναπληρωματικός Αποστολίδης Γεώργιος ΕΟΑΒ Τακτικός Προκοπίδης Ευάγγελος Αναπληρωματικός Ιωαννίδης Γεώργιος Αντιπρόσωποι στις Ενώσεις – Τοπικές Επιτροπές εκλέχτηκαν : ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Τακτικός Τσακίρης Πέτρος Αναπληρωματικός Προκοπίδης Ευάγγελος ΕΚΑΣΚΕΜ Τακτικός Θυσιάδης Απόστολος Αναπληρωματικός Αποστολίδης Γεώργιος Τ.Ε. ΕΟΑΒ Μακεδονίας – Θράκης Τακτικός Προκοπίδης Ευάγγελος Αναπληρωματικός Ιωαννίδης Γεώργιος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν: -Μαχαιρίδης Δημήτριος -Χαμαλίδης Βασίλειος -Μητρούλης Χρήστος 

Το νεοεκλεγέν συμβούλιο μετά τις αρχαιρεσίες συνήλθε σε συνεδρίαση για την κατανομή αξιωμάτων και το νέο Δ.Σ. που προέκυψε έχει ως εξής: Πρόεδρος: Αποστολίδης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος: Βασίλογλου Ιωάννης, Γενικός γραμματέας: Σαμαρτζίδης Σοφοκλής, Ταμίας: Κανονίδης Κοσμάς, Αναπληρωτής Γραμματέας Νοχουτίδου Ελένη, Μέλη: Αμπάρης Γεώργιος, Ασβεστόπουλος Κων/νος Αν/κά μέλη: Σαμαρτζίδης Μάριος, Τσακίρης Πέτρος

Έφοροι των τμημάτων με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκαν: Μπάσκετ: Αποστολίδης Γεώργιος, Στίβος: Τσακίρης Πέτρος, Άρση Βαρών: Προκοπίδης Ευάγγελος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλη επιτυχια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπουδαία αλλαγή σελίδας για την ιστορική ομάδα του ΦΟΑ, έπρεπε να μπουν νέοι άνθρωποι κι ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για το μπάσκετ της περιοχής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΗΔΗΞΑΝ ΕΞΩ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ., ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Φ.Ο.Α., ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ(;)ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤ..
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.