Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματικό στολίδι η νέα αίθουσα της Άρσης Βαρών του ΦΟ Αριδαίας (φωτο)


Με πρωτοβουλία του τμήματος Άρσης Βαρών του Φ.Ο. Αριδαίας και την προσωπική δουλειά του προπονητή του συλλόγου Δερμεντζή Γιώργου, της βοηθού του Αθανασιάδου Άννας αλλά και την προσπάθεια των αθλητών η αίθουσα έχει μετατραπεί σε πραγματικό στολίδι. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες προπονητικές αίθουσες της χώρας.
Η αίθουσα έχει εξοπλιστεί πλέον με σύγχρονης τεχνολογίας όργανα ενδυνάμωσης, ενώ έχει προστεθεί και ένα νέο τμήμα Λειτουργικής Προπόνησης (Functional Training). Το τμήμα αυτό λειτουργεί υπό την εποπτεία του Νίκου Παρασκευαΐδη και της πολλάκις Πρωταθλήτριας Ελλάδος και κυπελλούχου Αθανασιάδου Άννας. 
Πριν
Μετά

Πρότυπο έχει το λειτουργικό προπονητικό μοντέλο με σύνθετες ασκήσεις και στόχο την καλύτερη ανταπόκριση του σώματος στις καθημερινές λειτουργίες και καταπονήσεις της καθημερινότητας (μυϊκή αντοχή, ενδυνάμωση, δύναμη, ισορροπία, αποκατάσταση, σταθερότητα). 

Το τμήμα απευθύνεται σε αρχάριο, μέσο αλλά και προχωρημένο κοινό και συμπεριλαμβάνει όλα τα ηλικιακά γκρουπ. Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στις καύσεις και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Την συνολική εποπτεία του τμήματος έχει ο χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και χρυσός Πρωταθλητής Ευρώπης Δερμεντζής Γιώργος.




Οφείλει να τονιστεί ότι η αίθουσα είναι και στην διάθεσή της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων.

Με Εκτίμηση, 
Δερμεντζής Γιώργος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sinxaritiria ston Laki Prokopidi Pou xrimatodotise aytin tin wraia anakainisi Kai edwse pnoi se ayton ton xoro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mpravo sta paidia toy FOA gia thn prospathia poy kanane alla na poyme kai thn alithia pos o lakis Prokopidis den evale to paramikro ston xoro oyte tora ote kai pote,aytos o xoros ftiaxtike apo ton Giorgo Dermetzi kai apo tis xorigies poy mazepsan ta paidia toy foa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου Γιώργο έκανες πολύ καλή δουλειά να τα βλέπει ο δήμαρχος αυτά που το στολίδι τής Αριδαία σαπίζει και δεν βοηθάει την κατάσταση , μου τα έλεγες αλλά δεν πίστευα πώς είναι τόσο χάλια το κλειστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.