Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης: "Πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο Κος Καρασμάνης;"


Διέλυσαν τα νοσοκομεία της Πέλλας επί των ημερών τους, τώρα συμμαζεύεται με δυσκολίες η κατάσταση και έχει και το θράσος να μιλάει ; που ήταν 16 μήνες; Βγήκε από την χειμερία νάρκη τώρα που καλοκαίριασε; 

Με αφορμή την ερώτηση που υπέβαλε για τα νοσοκομεία της Πέλλας ο Κος Καρσμάνης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

« Κε Καρασμάνη, πραγματικά, το θράσος έχει και κάποια όρια!!!  Αφού τα διαλύσατε τα νοσοκομεία της Πέλλας, οι προϋπολογισμοί τους καταποντίστηκαν  επί των ημερών σας στο ένα τέταρτο από ότι ήταν, δεν προσλάβατε 5 χρόνια σε όλη την Ελλάδα ( φυσικά και στην Πέλλα) ούτε έναν γιατρό (και για αυτό οι γιατροί έφυγαν στο εξωτερικό), το τεχνητό νεφρό το αφήσατε στο υπόγειο του νοσοκομείου σε άθλιες συνθήκες για να εξυπηρετείτε το ιδιωτικό, και τα δύο νοσοκομεία χωρίς αξονικό, χωρίς ΕΚΑΒ στην Αριδαία, τα κέντρα υγείας τα διαλύσατε, έρχεστε τώρα και ρωτάτε για την κατάσταση τους.

Τολμάτε και μιλάτε όταν σε 15 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε προσλήψεις μόνιμων γιατρών ( 14 στην Πέλλα μέχρι τώρα) , έδωσε σε δυό εκατομμύρια ανασφάλιστους δωρεάν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα, μέσα στον μήνα δημοπρατείται η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, έρχεται ο αξονικός στα Γιαννιτσά, ιδρύθηκε Τομέας ΕΚΑΒ και γραφείο εξυπηρέτησης ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία; 

Η κατάσταση στην παθολογική αντιμετωπίζεται άμεσα με την έκδοση του ΦΕκ της πρόσληψης μόνιμου παθολόγου στην Έδεσσα ( έχει τοποθετηθεί) και ενός επικουρικού παθολόγου. Επίσης θα ελεγχθεί γιατί με επάρκεια γιατρών η ορθοπεδική της Έδεσσας δεν εφημερεύει

Κε Καρασμάνη, αντί ερωτήσεων καλύτερα κάνετε την αυτοκριτική σας και ζητείστε συγγνώμη από τους πολίτες της Πέλλας για την κατάσταση που έφθασαν την υγεία στην Πέλλα οι διάφοροι Αδώνηδες..»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Καρασμάνη σταμάτα τις τσιριμονιές. Γιατί είδες ο άνθρωπος παραδέχεται ότι τον έχεις τρελάνει. Εμείς τον θέλουμε τον Γιάννη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη την ίδια επίθεση έκανες στον δήμαρχο Μπίνο, επειδή έκανε κριτική για τα θέματα υγείας. Μετά όμως από λίγες μέρες αγκαλιές φιλιά και φωτογραφίες. και καλά έκανες. Το ίδιο προβλέπω να κάνεις και με τον Καρασμάνη και θέλω πραγματικά να δω τέτοια φωτογραφία. Αν και αμφιβάλλω γιατί ο Καρασμάνης είναι μουντρούχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΦΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;
    ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω ξέρω ότι ο σύριζα έχει απαειρία αλλά έχει βρει μπροστά του τρομερα λάθη απο πασοκ και νδ.Για 10 χρόνια το πασοκ και η ΝΔ πρέπει να απολογούνται στον κοσμάκη για τα λάθη και τις παραλέιψεις τους.10 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καρασμανης βγηκε απο τον πάγο. Φοβαται οτι στη ΝΔ θα του φανε την εδρα. Κυρ Γιωργο φτανει πια, τοσα χρονια βουλευτής και ουτε γεφυρακι δεν εχεις κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν χρειάζεται να σε τρελάνει Γιάννη μου κανένας Καρασμάνης. Εσύ είσαι ήδη για δέσιμο εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη συγχύζεσαι Γιάννη. Οι πολίτες είναι σε θέση να κρίνουν και σένα και τον Καρασμάνη και όλους σας. Γνωρίζουν ποιος και γιατί πρέπει να ζητήσει πραγματικά συγνώμη από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ δεν τρελάθηκες από τις συνεχείς κωλοτούμπες που έκανες θα τρελαθείς τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι λύσεις σας πόσο θέλουν για να μην κοπούν από τον κόφτη? Ότι και να κάνετε σε τοπικό επίπεδο οι κεντρικές επιλογές σας είναι που καθορίζουν τα αποτελέσματα. Και των 2....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΜΕΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ 1 ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΞΥΓΟΝΟ, ΓΑΖΕΣ ΚΛΠ.... ΟΛΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ; ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ. ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑς ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ
    ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ... ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΡΜΑ ΟΛΟΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΚΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Σηφάκη χθες πέθανε ένας συμπολίτης μας στα Γιαννιτσά από ανακοπή καρδιάς. Μια ώρα περιμέναμε νοσοκομειακό αυτοκίνητο. Και τελικά με φορτηγάκι μέσα σε κουβέρτα τον πήγα στο νοσοκομείο. Έψαχναν οι δικοί του εναγωνίως να βρουν γιατρό και δεν βρίσκανε. Λυπάμαι κύριε Σηφάκη δεν πρέπει να πολιτικοποιήσουμε ένα θλιβερό γεγονός αλλά ζείτε στον δικός σας μικρόκοσμο της πολιτικής και προσπαθείτε να κάνετε το μαύρο άσπρο. Είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους. Τουλάχιστον τέτοιο γεγονός δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια στα Γιαννιτσά .Τα διαλύσετε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Σηφάκη σε ορισμένους που δεν γνωρίζουν μπορεί να πετυχαίνεται τον στόχο της παραπληροφόρησης σας. Εμείς όμως που ζούμε τα θέματα αυτά, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι:
    1) Οι θέσεις των ιατρών των Νοσοκομείων, όπως και οι 4500 θέσεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού έχουν προκηρυχθεί από τον Δεκέμβριο του 2014. Με διασφαλισμένη την πίστωση . Απλώς πάγωσε μετά την ανάληψη της δική σας Κυβέρνησης, λόγο της 15/μηνης πιστωτικής ασφυξίας. Οι ανασφάλιστοι και αυτοί με απόφαση Βορίδη είχαν καλυφθεί, απλώς εσείς τώρα προσθέσατε τους πρόσφυγες.
    2) Για την μεταφορά του τεχνητού νεφρού θα έπρεπε να θυμόσαστε την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Γρηγοράκου τον Νοέμβριο του 2014, όπου και αποφασίστηκε η άμεση μετεγκατάσταση του. Απλώς ήρθατε εσείς και το παγώσατε. Οι προηγούμενοι δώσανε 10 εκατομμύρια για την κατασκευή της νέας πτέρυγας, και θα κολλούσαν σε αυτό;
    3) Τώρα για την έδρα του ΕΚΑΒ στην Αλμωπία. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2014. Είχε δρομολογηθεί τότε και οι προσλήψεις και η αγορά αυτοκινήτων. Υπάρχουν όλες οι αποδείξεις, απλώς και αυτό πάγωσε για τους γνωστούς λόγους.
    4) Τώρα για τον ΕΟΠΠΥ , εγώ δεν ξέρω να δημιουργηθεί γραφείο στην Αριδαία. Δεν το γνωρίζω αυτό.
    Εσείς ξέρετε!!!!!
    Αυτά έτσι προς ενημέρωσή. Η ουσία όμως είναι τώρα ότι η κατάσταση είναι τραγική, άνευ προηγούμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαζό το παραμύθι σας!! ξεχάσατε ότι κοροϊδεύατε τους πάντες και χάσατε σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις; Πάτρονες της διάλυσης και της διαπλοκής!! αντε στο καλό...

      Διαγραφή
  14. Τίποτα !!!!
    Παραμυθάδες που τρώγεστε σε ξένον αχυρώνα!
    Υποχρεώτική νοσηλεία όλων των αιρετών αποκλειστικά στα νοσοκομεία της εκλογικής τους περιφέρειας και μετά μπορείτε να περιφανεύεστε όσο θέλετε για την ανυπαρξία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι γιατροί προσλαμβάνονται αλλά τα νοσοκομεία και τα ΚΥ του νομού υπολειτουργούν και οι κλινικές κλείνουν.
    Μεταφορά μονάδας τεχνιτού νεφρού : Σε τρία τέρμινα
    Αξονικός Γιαννιτσών : Αύριο όλοι για μια ολόσωμη, μην ξεχάσετε να ζητήσετε και 4 για ταυτότητα.
    Για το ΕΚΑΒ Αριδαίας δε με τρία ρουσφετάκια και 4-5 τεχνίκους οδηγούς δεν κάνεις κάλυψη επειγόντων περιστατικών παρά μόνο μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάς ε;;; ρώτα και κανέναν που ξέρει..

      Διαγραφή
    2. Γιαννάκη ΑΝΤΕ καληνύχτα. Κοιμήσου να χαλαρωσεις! Γράφεις, απαντάς με μενος στα σχολια...ξεκουράσου λιγο. Αυριο παλι!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.