Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο η ημερίδα για την ενίσχυση της βαμβακοκαλλιέργειας στα Γιαννιτσά


Η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θεοδώρα Τζάκρη σας προσκαλεί στην ημερίδα με τίτλο : 

«Ενίσχυση της Βαμβακοκαλλιέργειας μέσω της σύνδεσης με τη Βιομηχανία» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/06/2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, στα Γιαννιτσά. 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες στήριξης της βαμβακοκαλλιέργειας μέσω της δικτύωσης με τη βιομηχανία, για τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων αξίας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

11:00 Προσέλευση 
11:15 Χαιρετισμός από την Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θεοδώρα Τζάκρη 
11:30 Ανδρέας Καλαντζής, Γενικός Διευθυντής ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. Εισαγωγή: «Το βαμβάκι ως αγροτικό προϊόν και βιομηχανική πρώτη ύλη. Δυνατότητες για αύξηση της προστιθέμενης αξίας στην παραγωγική αλυσίδα» 
11:45 Νικόλαος Μανέτας, Διευθυντής Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, “Ομάδες παραγωγών βαμβακιού". 
12:00 Απόστολος Δοντάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος, “Ενίσχυση της βαμβακοκαλλιέργειας μέσω της δικτύωσης με τη βιομηχανία". 12:15 Θεόφιλος Ασλανίδης, Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ένδυσης Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), “Ελληνικό Βαμβάκι: η βάση για την παραγωγή και εξαγωγή ποιοτικών ενδυμάτων".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.