Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πήγαν για κλεμμένο αυτοκίνητο και δείτε τι βρήκαν


Σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών - περί όπλων - περί Δασικής Νομοθεσίας και περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος να κατέχει σε χώρο της αυλής του σπιτιού του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 20-06-2016 από την 28χρονη ιδιοκτήτριά του. Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία παρουσία δικαστικού Λειτουργού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
500 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου,
ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα,
23 κυνηγετικά φυσίγγια,
μία συσκευασία που περιείχε 9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 μέτρου και 40 εκατοστών που καλλιεργούσε σε χώρο της αυλής του σπιτιού, τα οποία και εκριζώθηκαν και
ένα άγριο πτηνό  το οποίο είχε αιχμαλωτίσει παράνομα εντός μεταλλικού κλουβιού.
Τα αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Το άγριο πτηνό παραδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Πέλλας, προκειμένου να παραδοθεί σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων. Σημειώνεται ότι ο 50χρονος κατά την ώρα του ελέγχου απουσίαζε και αναζητείται για να συλληφθεί. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.