Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαμηλή πίεση νερού λόγω βλάβης στην πόλη της Αριδαίας


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας,ότι σήμερα Τρίτη 21-06-2016 από τις
08:30 π.μ. και για 1 ώρα περίπου, θα υπάρξει χαμηλή πίεση νερού λόγω βλάβης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ποια χαμηλη πιεση ρε...εμεις δεν εχουμε καθολου νερο..καθε μερα τα ιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δήμος δεν σηκώνει παράπονα.Μπορεί και να σας επιτεθούν εαν κάνετε παράπονα.Όλα θα τα λέτε ότι ειναι ωραία.Απαγορεύεται η κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΩΡΑ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελεοςςς πια τι κατασταση ειναι αυτη το πρωι κοπηκε ηρθε μετα ξανα τ μεσημερι αλλοι δουλευουν γυρναν σπιτι τους και θελουν να κανουν μπανιο να χαλαρωσουν... Δεν ειναι κατασταση αυτη και παλι τ απογευμα ... Απορω γιατι πληρωνουμε το νερο αμα συνεχιζουν ετσι. Περισσοτερες μερςς δεν εχουμε νερο πυτε να πλυθουμε ουτε να μαγειρεψουμε τπτ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά τι δεν καταλαβαίνετε? είπε ο άλλος απαγορεύεται η κριτική? πάλι τα ίδια θα λέμε? μια χαρά ειμαστε που έχουμε και νερό.Θέλετε και πίεση ε? τι το περάσατε όλοι εσείς? μόνο Μπίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.