Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Βαγγέλης Προκοπίδης νέος Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πέλλας


Συνεδρίασε χθες 29/6/2016 η νεοεκλεγείσα  Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πέλλας, μετά από σχετική πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου Βαγγέλη Προκοπίδη.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, εκλέχθηκε ο νέος Γραμματέας, η Αναπληρωτής Γραμματέας και η Υπεύθυνη Οικονομικών.

Γραμματέας εκλέχθηκε ο Βαγγέλης Προκοπίδης, ο οποίος μετά την συνεδρίαση δήλωσε: Οι πολίτες της Πέλλας βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι βλέπουν καθημερινά να πλήττονται τα εισοδήματά τους και μετά βίας να ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους.

Όλοι νοσταλγούν τις παλιές καλές ημέρες της δεκαετίας του ΄80  και του ΄90.  Τότε που η κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου μας, το ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική του προχώρησε σε μια γενναία αναδιανομή του πλούτου, υπέρ των χαμηλών εισοδημάτων.
Αυτή την πολιτική οφείλουμε να την υπερασπιστούμε, να την αναδείξουμε ως κυρίαρχη πολιτική έκφραση, που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα που μας έχουν οδηγήσει συντηρητικές πολιτικές.

Το χρωστάμε στην ιστορία του τόπου, το χρωστάμε στις επερχόμενες γενεές.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.