Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θωμαΐδης: "Η εισαγγελέας ήρθε να με συλλάβει με φρουρό του Μαρινάκη!"


Τρομερή καταγγελία από τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Διευκρινίζει ότι δεν συνελήφθη ποτέ και καταγγέλλει: «Η εισαγγελέας ήρθε στον ΣΚΑΙ να με συλλάβει με άνθρωπο της φρουράς του Μαρινάκη»! 
O καταζητούμενος Κυριάκος Θωμαΐδης βρέθηκε! Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά, περιγράφει λεπτομερώς όσα έζησε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε συνελήφθη παρά τα όσα γράφτηκαν. Επιπλέον, προβαίνει σε ακόμη μια τρομερή καταγγελία, αποκαλύπτοντας ότι η εισαγγελέας πήγε στα γραφεία του ΣΚΑΙ για να τον συλλάβει, συνοδευόμενη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έχει αποσπαστεί στην προσωπική φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη!
Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Το να λες ότι συνελήφθη ένας δημοσιογράφος και να μην έχει συλληφθεί είναι σοβαρό ατόπημα. Όλο αυτό που έγινε χθες είναι ένα χτύπημα στην ελευθεροτυπία. Προσωπικά με καλύπτει πλήρως η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ που κάνει λόγο για ακριβώς αυτό: για χτύπημα στην ελευθεροτυπία.

Η χθεσινή εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη. Η εκπομπή δεν είχε παίξει ακόμη όταν ήρθε η εισαγγελέας. Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε από τις 10 και μισή ως τις 12. Εγώ βγήκα από το κτίριο του ΣΚΑΙ στις 12:05 και η εκπομπή θα ξεκινούσε στις 12:15. Παρόλα αυτά, με περίμεναν ήδη ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου μαζί με δύο ένστολους και έναν ακόμη άνδρα με πολιτικά.

Ο διοικητής επικαλέστηκε μήνυση του κ. Μαρινάκη για μια εκπομπή που δεν είχε παίξει καν ακόμη. Οταν ρώτησα πως συνέβαινε αυτό, ο κ. Λαζάρου δεν ήξερε τι να μου απαντήσει. Επέμεναν ωστόσο να με συνοδεύσουν στο τμήμα. Τελικώς βρεθήκαμε σε αδιέξοδο, γιατί δεν μπόρεσαν να μου αποδείξουν εγγράφως ότι υπάρχει κάποια μήνυση, κάποιο ένταλμα σύλληψης εναντίον μου. Μου είπαν μάλιστα ότι η πταισματοδίκης που μετέφερε τα έγγραφα τράκαρε στον δρόμο και είναι στο νοσοκομείο. Έτσι, ζήτησα να μου προσκομίσει αντικαταστάτης τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια, η εισαγγελέας μπήκε στον ΣΚΑΙ, σε έναν ιδιωτικό χώρο που δεν είχαν δικαίωμα να συλλάβουν κανένα. Ήταν υποχρεωμένοι να απομακρυνθούν, όπως και το έκαναν.

Εγώ έμαθα όλη την ιστορία από δημοσιεύματα που προέκυψαν από ιστοσελίδες φιλικά προσκείμενες στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πως είναι δυνατόν όμως να προβλέπει τι έχει ειπωθεί στην εκπομπή και πως καταθέτει μήνυση από τη στιγμή που δεν αναφέρεται καν το όνομά του; Αυτό ρώτησα και τον διοικητή τον κ. Λαζάρου και ο άνθρωπος προφανώς ήταν αμήχανος και δεν μπορούσε να μου απαντήσει.

Αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά το βίντεο του SDNA η κ. εισαγγελέας μπαίνει στο κτίριο συνοδευόμενη από κύριο με πολιτικά. Λέγεται Βαγγέλης Κρασιανάκης, είναι άνδρας των ΕΚΑΜ, αστυνομικός αποσπασμένος στη φρουρά του κ. Μαρινάκη. Πως γίνεται να εκτελεί υπηρεσία για το αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου; Πως η εισαγγελέας δέχεται να συνοδευτεί από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας και αποσπασμένο στην προσωπική φρουρά του κ. Μαρινάκη; Πως γίνεται να μην γνωρίζει ότι τη συνοδεύει αστυνομικός εκτός υπηρεσίας; Το ερώτημα επίσης είναι από που έλαβε την εντολή η εισαγγελέας. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας δήλωσε πλήρη άγνοια!

Να σημειώσουμε δε, ότι ο κ. Μαρινάκης έχει πετύχει μια δικαστική απόφαση στο παρελθόν, πριν 10 μήνες, η οποία αναφέρει ότι η Δίκη δεν μπορεί να παίζει δικούς του διαλόγους για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν υπήρχαν δικοί του διάλογοι, ούτε αναφορά του ονόματός του. Η αναφορά που γίνεται είναι για έναν ''Βαγγέλη'' ο οποίος -επιμένω- μπορεί να είναι ο Περπινιάδης...»

Δείτε το βίντεο όπου διακρίνεται το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Θωμαϊδης:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ..;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΜΠΟΟΡΥΣΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Β....

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.