Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τελετή απονομής τιμητικού διπλώματος στο Στρατηγό Γιώργο Καραΐτση!


Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής Τιμητικού Διπλώματος από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Καραΐτση, σε ένδειξηαναγνώρισης των υπηρεσιών που προσέφερε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το Τιμητικό Δίπλωμα απένειμε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός ΔιευθυντήςΗπείρου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σκούμας, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Βόγλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Αστυνομικός ΔιευθυντήςΗλίας Ντόντης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, Αστυνομικός Διευθυντής Πάρις Νίκου, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Αθανασόπουλος καθώς και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων.
kavanews.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ .ΤΑΓΚΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.