Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιώργος Νασιόπουλος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Εδεσσαϊκού


Ο Εδεσσαικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Νασιόπουλο. Ο Πρόεδρος Πέτρος Πασσαλής και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

Ο νέος προπονητής της ομάδας εργάζοταν με απόλυτη επιτυχία στις Ελπίδες Χαλάστρας, δηλαδή τη θυγατρική του Καμπανιακού στο τοπικό της ΕΠΣΜ βγάζοντας αρκετά ταλέντα. Ο Γιώργος Νασιόπουλος είναι γεννημένος στις 25 Μαίου του 1973. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αστέρα Αμπελοκήπων από όπου και ήρθε με μεταγραφή στον Εδεσσαικό, ακολουθώντας μια λαμπρή καριέρα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση για τους δημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. νεα διοίκηση, νέος προπονητής, νέα μυαλά (;) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αρκεί να υπάρξει αγαστή συνεργασία. Οι πολλοί πρόεδροι και οι πολλοί ταμίες στην ίδια διοίκηση, μέχρι σήμερα καθήλωσαν την ομάδα μας στο τοπικό πρωτάθλημα. Αν συνεχιστεί η ίδια νοοτροπία θα έχουμε μία απο τα ίδια. Εμείς πάντως περιμένουμε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον μιχαλη που περιμενες να παει η ομαδα ρε φιλε δεν πειραζει κ του χρονου τοπικο καλα θα ειναι χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.