Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μουσική Βραδιά στη Σκύδρα


Σε μια μουσική βραδιά, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, δηλ. έντεχνο, ελαφρολαΪκό, παραδοσιακό απ΄όλη την Ελλάδα, προσκαλούν όλες κι όλους τους πολίτες οι συντελεστές της πολιτιστικής εκδήλωσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας Σκύδρας, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 κι ώρα 08:30΄μ.μ. 
Διοργανωτής της μουσικής εκδήλωσης είναι ο Δήμος Σκύδρας. 
Συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες (αλφαβητική σειρά):

Γιάννης Δημπίας, Αριστείδης Μιχαηλίδης, Βίκυ Μιχαηλίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδου, Μάκης Ορφανίδης, Αλέξανδρος Φειδαντζής και Γιώργος Χατζούδης.

Αφορμή για την οργάνωση της μουσικής βραδιάς αποτελεί η ανάδειξη και ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής(Τρ.21/6/2016) που για καθαρά πρακτικούς λόγους θα τιμηθεί στη Σκύδρα το βράδυ του προαναφερόμενου Σαββάτου.

Ευφραντικές μελωδίες και τραγούδια συνδυασμένα με την καλοκαιρινή κι ανοιχτόκαρδη διάθεση όλων μας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ειδυλλιακή κι αξέχαστη. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ          

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.