Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης : Καμία αδικία σε βάρος της Πέλλας στον Αναπτυξιακό Νόμο


Όλοι οι παραμεθόριοι Νομοί στο σύνολο τους ( ασφαλώς και η Πέλλα) στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου 

Το δίκιο αίτημα των πολιτών της Πέλλας και όλων των παραμεθόριων περιοχών να εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες που είναι παραμεθόριες στο σύνολο τους στις ευεργετικές διατάξεις του νέου αναπτυξιακού νόμου, αίτημα που υποστηρίχτηκε από όλους τους κυβερνητικούς βουλευτές των συγκεκριμένων Νομών, φαίνεται ότι αποδέχεται η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Υπουργός Γιώργος Σταθάκης στην συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου στην ολομέλεια την Τρίτη θα υποβάλει υπουργική τροπολογία για τη ένταξη του συνόλου των Παραμεθόριων Νομών στις εν λόγω διατάξεις. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Δεν το πιστεύω! Πάλι ο μαθουσάλας Καρασμάνης από πάνω; Πάλι δική του επιτυχία; Πάλι σας έβαλε νέφτι και τρέχετε από πίσω του να μαζέψετε τα απόνερά του; Σας βρήκε και σας παίζει μονότερμα. Έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση σας. Θα τον είχα στείλει προ πολλού στο σπίτι του, τον αιωνόβιο εξυπνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη μου ηρέμησε
      Πως κανείς έτσι
      Θα σου ερθει αίμα

      Διαγραφή
  2. Καλά οι τύποι έχουν χάσει το μέτρο... Αν βγεί ο ΑΛΕΞΗΣ και δηλώσει ότι η Γη είναι επίπεδη θα βγούν και θα κραυγάζουν για το αληθές της δήλωσης.Λαμόγια ή δογματικά ηλίθιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο το ανακοινωσε χθες η τζακρη στην συσκεψη στον κουρουμπλη γιαννη λυπαμαι αλλα παλι δευτερος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριζα ειναι και οι δυο. Και βεβαια ο Σηφακης δεν ειναι απο μεταγραφή.

      Διαγραφή
  4. λογια και φωτο μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον το έχετε χάσει εντελώς! Πανηγυρίζετε επειδή η Κυβέρνησή σας δεσμεύεται να διορθώσει με τροπολογία το δικό της λάθος; Εδώ και χρόνια η Πέλλα είναι Παραμεθόριος νομός στο σύνολό του και πάντα ήταν μέσα στις ευεργετικές διατάξεις όλων των αντίστοιχων νόμων μέχρι σήμερα. Προφανώς κύριοι τα μόνα προβλήματα που καταφέρνετε να λύνετε ( κι αυτά μερικώς ) είναι μόνο αυτά που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Σηφάκη πολλές φορές επικαλείσαι την κρίση του λαού. Πράγματι υπάρχουν πολίτες που έχουν κρίση και μνήμη και γνωρίζουν και γραφή και ανάγνωση και ξέρουν να σερφάρουν στο διαδίκτυο. Δυστυχώς ούτε εσείς, ούτε κανένας από τους κυβερνητικούς των συγκεκριμένων νομών υποστήριξε το αίτημα της παραμεθορίου. Εκτός και αν το κάνατε στη νοηματική. Από πουθενά δεν φαίνεται ότι το αποδέχεται η κυβέρνηση, εκτός και αν σας κούνησε το μαντήλι. Αυτό όμως το : ¨…σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες …¨ ταιριάζει με δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ. Εσείς όμως δεν είστε δημοσιογράφος, είστε πρόσωπο του λαού. Και αυτό τα λέει όλα και αποκαλύπτει το μεγάλο σας ψέμα. Συγχαρητήρια στον Καρασμάνη. Του βγάζω το καπέλο, αν και δεν τον ψήφισα ποτέ. Κοιτάξτε έστω και τελευταία στιγμή να αρθεί αυτή η αδικία τελευταία στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφάκη για ψίλου πήδημα απαντάτε τώρα έχετε λερωμένη τη φωλιά σας. Μούγκα στη στρούγκα. Δεν σας ξεπλένει τίποτε αν γίνει αυτό το μεγάλο λάθος για την Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη μου αν είχε πάει στο γραφείο του υπουργού ή του Γενικού Γραμματέα θα είχες βγάλει 0 φωτογραφίες και 10 ανακοινώσεις. Είναι κατεφανέστατο Γιάννη πάλι ο Καρασμάνης σε έπιασε στον ύπνο. Εσύ συνέχισε να κινήσε στην λογική του Χότζα για τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.