Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης στη Βεγορίτιδα


Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα συνεργεία του Δήμου Έδεσσας και οι εθελοντές που πλαισιώνουν την προσπάθεια για να είναι όλα έτοιμα το πρωί της Παρασκευής, 17 Ιουνίου, που θα αρχίσουν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων στη λίμνη Βεγορίτιδα.
Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία του παραλίμνιου χώρου της Άρνισσας, όπου θα διεξαχθούν οι Αγώνες.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις των αγώνων ξεκινούν σήμερα με την ποδηλατοδρομία, που θα γίνει στη διαδρομή Άρνισσα - Άγιος Παντελεήμονας και το αντίστροφο, με συνάντηση των ποδηλατικών ομάδων που θα ξεκινήσουν από τα δύο χωριά στα σύνορα των Νομών Πέλλας και Φλώρινας. 
Η έναρξη της ποδηλατοδρομίας θα γίνει στις 17:00 από το Δημοτικό Κατάστημα Άρνισσας και περιμένουμε όλους τους ποδηλάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια πολλά σε όλους όσους δημιούργησαν και έστησαν κάτι τέτοιο.Η λίμνη παίρνει το αληθινό της πρόσωπο.Πραγματικά από Θεσσαλονίκη αξίζει να έρθουμε γι αυτήν την εκδήλωση.Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.