Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό Σχολείο Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Αριδαία


Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας

Ανακοινώνεται ότι:

1. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά, Θερινό Σχολείο Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Δράσεων, με έμφαση στη ψυχαγωγία μαθητών και μαθητριών από την Α΄ και Β΄ τάξη των Γυμνασίων ευθύνης μας και οι οποίοι επέλεξαν την συμμετοχή τους σε αυτό. Η συμμετοχή των μαθητών στο σχολείο είναι δωρεάν. Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του Δήμου Αλμωπίας που θα υλοποιήσουν τις δράσεις, προφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Τα έξοδα λειτουργίας του Θερινού Σχολείου καλύπτονται με προσφορές από το Δήμο Αλμωπίας, την Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας και τοπικούς επιχειρηματίες.

Το Θερινό Σχολείο θα λειτουργήσει για φέτος στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας, το χρονικό διάστημα από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2016 και οι μαθητές θα φιλοξενηθούν στη Μαθητική Εστία Αριδαίας.

2. Με την λειτουργία του Θερινού Σχολείου δίνεται η δυνατότητα σε ορισμένους μαθητές να ζήσουν την εμπειρία θερινών διακοπών. Επίσης θα γνωρίσουν την ιδιαίτερη ομορφιά της φύσης της Αλμωπίας αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, ενώ θα ενημερωθούν και σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αθλητισμού κλπ.

3. Σας προσκαλούμε στην τελετή λήξης του θερινού σχολείου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03/07/2016 και ώρα 17.30 μ.μ. στη Μαθητική Εστία Αριδαίας.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ 
ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΙΔΟΥ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.