Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Ακαδημίας μπάσκετ "Ικαροι" Γιαννιτσών


Με τον συνηθισμένο  εντυπωσιακό  τρόπο και με μιά όμορφη εκδήλωση, αντάξια της δυναμικής τους ετοιμάζονται ν' αποχαιρετήσουν  οι "ΙΚΑΡΟΙ "Γιαννιτσών τα παιδιά της Ακαδημίας,αγόρια και κορίτσια- αλλά και τους γονείς τους- την Κυριακή 12 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών  «‘Έλλη Μυστακίδου».

Ένα πολύβουο μπασκετικό "μελίσσι "θα ξεχυθεί  στις 4 μπασκέτες (που θα στηθούν  για την περίσταση ) και θα  διαγωνιστεί  με ενθουσιασμό και κέφι στις βολές, σούτ, στα τρίποντα με τους πρώτους νικητές και νικήτριες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία να κερδίζουν  πλουσιοπάροχα δώρα που φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό από το προπονητικό τημ.

Το μπασκετικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει :

Ώρα 09:00- 10:00  Φιλικός αγώνας με  Πανεδεσσαικό για τα αγόρια ηλικίας 2005-2006 ενώ ταυτόχρονα  τα αγόρια 2004 θα συμμετάσχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια.
Ώρα 10:00-11:00π.μ. Φιλικός αγώνας με  Πανεδεσσαικό για τα αγόρια ηλικίας 2004 , ενώ ταυτόχρονα  τα αγόρια 2005-2006 θα συμμετάσχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια.
Ώρα 11:30 π.μ. Προσέλευση όλων των υπόλοιπων τμημάτων των "Ικάρων"
11:30 π.μ. -12:30 μ.μ.Διαγωνιστικά παιχνίδια για όλους τους αθλητές-τριες αλλά και για τους μπαμπάδες- μαμάδες.
12:30-13:00 μ.μ. Απονομές νικητών και πλήθος δώρων και κερασμάτων  σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους. 
Από το Γραφείο Τύπου των "Ικάρων" Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.