Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Παρελθόν για το Νομό Πέλλας ο χαρακτηρισμός "παραμεθόριος στο σύνολό του"


Μετά την ψήφιση του νέου – κατ’ ευφημισμόν - ¨αναπτυξιακού¨ Νόμου, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μια κατάκτηση ετών για το Νομό μας, μια ανάσα ζωής για τον τόπο μας, αποτέλεσμα μιας σκληρής μάχης όλων των τοπικών φορέων και εμού, ως είχα καθήκον και υποχρέωση πρωτοστατούντος σ’ αυτήν, αποτελεί πλέον παρελθόν.

»Η ¨για πρώτη φορά… αριστερή Κυβέρνηση¨ και τα δεκανίκια της, κατάργησαν εν μια νυκτί την επί δικής μου προεδρίας ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής που, στη συνέχεια, με υπερψήφισή της από όλες τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου κατέστη Νόμος του Κράτους (3536/2007), χαρακτηρίζοντας τον Νομό μας παραμεθόριο στο σύνολό του.

»Με τον νέο Νόμο που πέρασαν και την ουσιαστική κατάργηση του Ν.3536/2007 – δηλαδή με την απροσχημάτιστη κατάλυση κάθε έννοιας συνέχειας ενός ευνομούμενου ευρωπαϊκού Κράτους – ο Νομός μας είναι στο εξής παραμεθόριος… μόνο σε 30 (τριάντα) χιλιόμετρα από τα σύνορα! Χάνονται δηλαδή για την Πέλλα σημαντικότατα πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων και το ¨επίδομα παραμεθορίου¨, που έχει καταληκτική ημερομηνία το τέλος Οκτωβρίου 2016 – και μακάρι να διαψευσθώ!

»Συγχρόνως, αποχαρακτηρίζουν ακόμη και μια πλειάδα Δημοτικών Κοινοτήτων της Αλμωπίας και της Έδεσσας, που από ετών έχουν χαρακτηριστεί ορεινές και μειονεκτικές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. το κουφό ήταν να θεωρούμε τα Γιαννιτσά παραμεθόρια περιοχή πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ.
      ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΗΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
      ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΙΝΑΝ;
      ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΘΑΣΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
      ΔΩΑΣΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΙΧΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΜΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π, ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΙΔΟΜΑΤΩΝ Κ.Λ.Π ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
      ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕ: ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.
      ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΙEI;

      Διαγραφή
  2. Λαϊκιστής πολιτικός φίλε, είναι αυτός που εκμεταλλεύεται καταστάσεις και τάζει τα πάντα στους πάντες για ν' αναρριχηθεί στην εξουσία. Και όταν το καταφέρει αυτό, αντί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε αρχίζει τις κωλοτούμπες. Δεν είναι αυτός που όταν έχει τη δύναμη καταφέρνει πράγματα για το Νομό του που είναι προς το συμφέρον όλων των κατοίκων. Τώρα όσο για τα περί σπατάλης και κακοδιαχείρισης, προσωπικά προτιμώ τα κρατικά χρήματα, εάν φυσικά περισσεύουν, να πηγαίνουν σ' όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες ( μέσω διαφανών νόμων και κανόνων ), παρά να τα παίρνουν και μάλιστα με παχυλές αυξήσεις οι διάφοροι.... Καρανίκες και γενικά ο εκάστοτε διορισμένος κομματικός στρατός αυτών που κυβερνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.