Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεξαρτητοποιήθηκε δημοτική σύμβουλος του Δήμου Έδεσσας


Μετά την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Χρήστου Τσιβόγλου, με σημερινή της επιστολή προς το Δήμαρχο Έδεσσας και η Έφη Ταμβίσκου ανεξαρτητοποιήθηκε από το Συνδυασμό του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου «Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα - Βεγορίτιδα». Η επιστολή έχει ως εξής: 

ΠΡΟΣ
Δήμαρχο Έδεσσας κύριο Δημήτριο Γιάννου
Θέμα: Επιστολή ανεξαρτητοποίησης
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
Αφού προηγήθηκε επικοινωνία μεταξύ μας, την 9η Ιουνίου 2016, υπέβαλα έγγραφη γνωστοποίηση ανεξαρτητοποίησής μου, τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Φίλιππο Γκιούρο. Σήμερα 13 Ιουνίου επανυπέβαλα νέα δήλωσή μου, προ της δημοσίευσης της παρούσας επιστολής.

Κύριε Δήμαρχε, 

Είναι γεγονός, ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, σε πολλά κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Έδεσσας, έχω εκφράσει τις διαφωνίες και τις επιφυλάξεις μου, τόσο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε εσάς προσωπικά. 

Θεωρώ, ότι οι προσωπικές σας απόψεις και χειρισμοί, αλλά κυρίως οι έμπρακτες θέσεις σας, δεν συμπλέουν πλέον με τις δικές μου, αλλά και με τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας. Όταν ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στο Δήμο μας, είχαμε άλλα όνειρα και σχέδια. Δυστυχώς, το όραμα με το οποίο εμπνεύσαμε τη μεγάλη πλειοψηφία των Εδεσσαίων, χάριν του οποίου μας εμπιστεύτηκαν, δεν έγινε πράξη. Αντιθέτως, σε πολλά ζητήματα, ακολουθείτε μια αναποτελεσματική πολιτική τακτική, την οποία καυτηριάζατε κατά το παρελθόν, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν είναι προς όφελος των συνδημοτών μας. Επιπλέον οι ενέργειές σας σε συγκεκριμένα θέματα κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετη τροχιά σε σχέση με τις δεσμεύσεις μας, γεγονός που με οδηγεί στην απόφαση να μην σας ακολουθήσω σε αυτή.

Κατόπιν αυτών, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον Συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα - Βεγορίτιδα», συνεχίζοντας ωστόσο να προσφέρω στους συνδημότες μας, στο Δήμο μας, με όλες μου τις δυνάμεις, ως ανεξάρτητη πλέον Δημοτική Σύμβουλος. 

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, τους συνεργάτες μου στην πρώην Δημοτική Αστυνομία, στην Α΄θμια και Β΄θμια Εκπαίδευση και όσους κατά καιρούς συνεργάσθηκαν μαζί μου σε διάφορα θέματα, ακόμη και πέραν της άσκησης των αμιγώς αυτοδιοικητικών θεμάτων. 

Σε επόμενα Δημοτικά Συμβούλια, ως καθ’ ύλη αρμόδιου για παρόμοιες συζητήσεις οργάνου, θα παρουσιάσω τις διαφωνίες μου και τις θέσεις μου.

Συνεχίζω λοιπόν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως πολίτης, ως γιατρός, ως  ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, έχοντας πάντα ως μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό και το «δημόσιο συμφέρον». Να είστε βέβαιος κύριε Δήμαρχε ότι, εφόσον υπάρξουν έμπρακτες κινήσεις σας που ωφελούν τους πολίτες αυτού του τόπου, θα συνταχθώ με αυτές. Όπου όμως διαφωνώ, θα το κάνω με έμφαση και συνέπεια, όπως άλλωστε πράττω όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτός ο τόπος αξίζει να πάει μπροστά. Και είμαι βέβαιη ότι θα πάει. Το οφείλουμε σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Με εκτίμηση
Ευτυχία Νικ. Ταμβίσκου
Δημοτική Σύμβουλος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment