Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκότωσε τον έναν του γιο για να μην επιβαρύνει τον άλλο


Οικογενειακή τραγωδία στο Βραχάτι Κορινθίας το πρωί της Τρίτης καθώς εντοπίστηκαν νεκροί πατέρας και γιος μέσα σε σπίτι!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11 το πρωί κάτοικος της περιοχής άκουσε πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο εν λόγω σπίτι, βρήκαν δύο άντρες νεκρούς, έναν στην αυλή της οικίας και έναν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Όπως διαπιστώθηκε, ο νεκρός που βρισκόταν στην αυλή ήταν ο πατέρας και δίπλα του υπήρχε ένα περίστροφο ενώ μέσα στο σπίτι κείτονταν ο 49χρονος γιος του.

Ενώ στην αρχή των αστυνομικών ερευνών υπήρχαν ερωτηματικά για το πως βρέθηκαν νεκροί οι δύο άντρες, τον "γόρδιο δεσμό" ήρθε να λύσει το σημείωμα που βρέθηκε στο κομοδίνο του πατέρα, σύμφωνα με το οποίο, ο ίδιος σκότωσε τον γιο του για να μην αναγκαστεί ο άλλος του γιος να επωμιστεί τη φροντίδα του άρρωστου παιδιού του, όταν ο ίδιος θα έφευγε από τη ζωή. Είναι άξιο αναφοράς πως ο 49χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί σε κλινική.

Το σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί έγραφε: «Δεν άντεχα να φορτώσω τέτοιο βάρος στο γιο μου. Και τώρα που έχω μεγαλώσει να του αφήσω να φροντίσει τον αδελφό του. Ένα έργο δύσκολο...»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.