Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αλμωπός Αριδαίας στο "Πάμε Μπάλα" (φωτο)


Το βράδυ της Κυριακής εκπρόσωποι από την ομάδα του Αλμωπού είχαν την τιμή να παραβρεθούν στην τηλεοπτική εκπομπή "ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ" του εκλεκτού αθλητικού δημοσιογράφου Γιάννη Μαυρόπουλου με την Δέσποινα Συμεωνίδου στο Pontos Tv.

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδος Πέτρος Ζέρζης με τον τεχνικό των επιτυχιών Γιώργο Τυριακίδη με την αθλητικογράφο (εμού της ιδίας) Χαρά Ματεντζόγλου, βρέθηκαν στα πλατώ της εκπομπής με παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδος με συνοδεία γονέων και του Υπεύθυνου των Ακαδημιών Χρήστο Χατζηγιαννίδη και τον έναν εκ των προπονητών Δημήτρη Παπανδρέου. 

Η συζήτηση ήταν άψογη σε πολύ ευχάριστο κλίμα και η εικόνα που βγήκε από την παρουσίαση της ομάδος ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη αφού τα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας έδωσαν μαθήματα ήθους και τεράστιας αγάπης και προσήλωσης και στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα τους τον Αλμωπό Αριδαίας. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που τα νεαρά φιντανάκια είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία της προβολής και το χάρηκαν με την ψυχή τους.


Στον αέρα μάλιστα ο τεχνικός της ομάδος Γιώργος Τυριακίδης ανανέωσε και την συμφωνία τους με την ομάδα. Φυσικά όμως στο τέλος της εβδομάδος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σε τραπέζι που θα παραθέσει το ΔΣ στους παίκτες της ομάδος.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Eπιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.