Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραπομπή Μαρκογιαννάκη σε δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη


Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμπεται να δικαστεί οριστικά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η απόφαση ελήφθη από τον Άρειο Πάγο, ο οποίος απέρριψε την αναίρεση που είχε ασκήσει κατά της παραπομπής, ο αντιεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου Δημήτρης Δασούλας κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Ιωαννίνων.

Έτσι ο κ. Μαρκογιαννάκης παραπέμπεται για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, αφού εμφανίζεται να είχε παρέμβει στη διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων παλαιότερα, ώστε να αποφύγουν την βαριά τιμωρία κρητικοί φοιτητές, οι οποίοι επίσης φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Γιακουμάκη.

Η δίωξη κατά του Χρήστου Μαρκογιαννάκη είχε αρχικώς ασκηθεί από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την παραπομπή του είχε αποφασίσει τον περασμένο Μάρτιο το Συμβούλιο Εφετών Ιωαννίνων.
ert.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ.ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΝΕΑΡΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ.........ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!1
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ;...................
    ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πάρτυ ειναι στους Δήμους, βάλτε τους μέσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.