Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Ακαδημίας Εδεσσαϊκού σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Βέρμιο (φωτο)


Στις εγκαταστάσεις των 3-5 πηγαδιών, σε μια από τις καλύτερες πανελλαδικά διοργανώσεις τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου , το τμήμα pre junior  της Ακαδημίας του Εδεσσαϊκού  κατάφερε να φτάσει αήττητο στον τελικό της διοργάνωσης και να λάβει την δεύτερη θέση μεταξύ έντεκα ομάδων.
Στον τελικό και ενώ ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, η ακαδημία ¨Αστέρας Ρεδαιστού¨ πήρε τελικά την νίκη, αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να διαμορφώσει το τελικό 3-4.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές  πήραν παρ όλα αυτά  σπουδαίες  εμπειρίες και πάνω από όλα τη χαρά της συμμετοχής ! 
Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος  Πεχλιβάνης συνεχάρει τους παίκτες του για την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα που υπέδειξαν  στο γεμάτο ποδοσαφαιρικά τριήμερο (10-12/6) του τουρνουά.
Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή των γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών σε μίνι τουρνουά  ποδοσφαίρου συνοδών, που όμως έληξε άδοξα καθώς αποκλείστηκε  με σκορ μόλις 1-0 από τον πρώτο  (nok-out)αγώνα από την ομάδα ¨Π.Ο Μαλακοπής¨.
Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε  και η ομάδα ¨Joga Bonito¨της γειτονικής Αριδαίας, που απέσπασε καλές κριτικές.
Ο Εδεσσαϊκός ανανεώνει το ραντεβού του  στο Βέρμιο στις 23-26/6 , καθώς στην ίδια διοργάνωση θα συμμετέχουν τα τμήματα  Jounior , Προπαιδικό και Παιδικό της Ακαδημίας του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.