Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κάντε το ελάχιστο και για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ"


Αυτή την εικόνα (φωτο) βλέπει κάποιος αν βρεθεί στον αυλόγυρο του Παιδικού Σταθμού στην τ.κ. της Νέας Πέλλας του Δήμου Πέλλας. Αυτά όμως που δεν βλέπει ίσως να είναι (οχιές, ποντίκια, αρουραίοι, σαύρες ). Για να μην τρέχουμε για αντίδοτα μόλυνσης, ας κάνει το ελάχιστο και για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ κάποιος (Κοινότητα, Δήμος, Περιφέρεια, Κράτος). Αλλά τι λέω ασχολούνται όλοι τους με τα Κέντρα των Προσφύγων.
ΜΚ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει πως να γεμισει τοχρονο του λογω ανεργίας.Μπορουμε όλοι να γίνουμε εθελοντες για το καλό ολων μας.Καρατζόβιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν κάποιοι που έτρεξαν και παρακάλεσαν για να τους ψηφίσει ο κόσμος.Πληρώνονται και η δουλεία τους είναι να είναι αυτό το σχολείο , η πλατεία , τα αυλάκια , οι λάμπες στους δρόμουςόπως πρέπει να είναι ....ανθρώπινα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χώρος που δείχνει η φωτογραφία βρίσκεται στο οικόπεδο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του παιδικού σταθμού και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα η οποία επικρατεί στον προαύλιο χώρο του κτηρίου. Ο πρόεδρος άλλωστε της Νέας Πέλλας βρίσκεται πάντα και όπου χρειαστεί για να λύνει τα υπαρκτά προβλήματα ανεξάρτητα από ποιον λέγονται κύριε άνανδρε ΜΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμαθα και το άλλο κύριε ΜΚ ότι η πλατφόρμα που φαίνεται είναι δικιά σου. Είναι αλήθεια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.